Интимно

9 знака, че връзката ви е повърхностна

Вие сте влюбена, но той не

21.09.2017г. / 17 22ч.
Илияна Николова
Снимка: istock

Снимка: istock

Хлътнали сте, влюбени сте, в стомаха ви пърхат хиляди пеперуди, розовите очила не слизат от лицето ви, а може би точно това ви пречи да „видите“ истинското отношение на партньора ви към вас и връзката.

Има някои сигурни знаци, че гаджето ви съвсем не ви приема на сериозно, както си мислите. Кои са те?

Понятието „отдаденост“ не излиза нито от устата му, нито личи в действията му

Никога не сте сигурни дали ще се състои срещата ви, не можете да разчитате на него. Не сте чували да употребява думи, с които да ви засвидетелства отговорността си към вас.

Не познавате приятелите и семейството му

Човек, който обича и се интересува от партньора си и който има сериозни намерения спрямо него, бърза да го представи на близките си. Вие обаче сте невидим призрак за тях.

Знаци, че имате връзка с нарцис

Нещата са предимно физически

Секс, секс и пак секс. Никога не си говорите нещо задълбочено. Той не споделя миналото си, ежедневието си с вас.

Винаги вие го търсите

Това ясно показва, че вие сте хлътнали повече, отколкото той. Когато един мъж е влюбен, той ще намери начин да ви потърси и то по няколко пъти на ден.

Плановете винаги се случват в последната минута

Не се чудете защо винаги планувате нещо краткосрочно. То е защото гаджето ви не е така отдаден, както си мислите. Само човек със сериозни намерения прави дългосрочни планове, пък макар и отнасящи се до почивка.

Никога не е имал дълга връзка преди това

От дума на дума разбирате, че приятелят ви не е имал стабилна връзка досега. Мислите си, че вие сте страхотна късметлийка, щом сте с него? В началото не осъзнавате, че всъщност има причина да липсва дълготрайност в отношенията му към жените, но постепенно разбирате, че проблемът не е в тях или във вас, а в самия него.

5 знака, че имате връзка с емоционален психопат

Свързани статии

Срещате се винаги на едно и също място по едно и също време

Вероятно той води двойствен живот и не иска вие да се намесвате в него.

Не сте приятели във Фейсбук

Това вече е сериозен сигнал, че той крие нещо от вас или крие вас от някого.

Разговорите ви са повърхностни

За да стигнете по-високо ниво във връзката си трябва да споделяте взаимно. Трябва да решавате проблеми заедно, да търсите решения, да правите планове, да разказвате миналото си и да мислите за бъдещето. Ако разговорите ви се свеждат до това какво ще гледате довечера на кино или къде ще вечеряте, връзката ви определено е повърхностна.

Коментирай