Здраве и красота

Арена на красотата празнува 20 години с промоции и подаръци

За гостите на тридневния бюти форум са подготвени изключителни отстъпки, томболи и подаръци

26.09.2017г. / 16 34ч.
Мария Дуковска
Снимка: Арена на красотата

Снимка: Арена на красотата

На 29 септември, за 20-а поредна година отваря врати единственото специализирано В2В изложение в България и едно от водещите събития на бюти пазара на Балканите – Arena of Beauty Professional.

Мястото, на което специалистите от бранша ексклузивно разбират за иновациите в своята област. Арената, която събира под един покрив производители и вносители на професионална козметика, оборудване и обзавеждане за салони за красота и спа центрове, различни терапии, услуги и обучения за красота и здраве.

Щастливи сме, че с всяка следваща година желаещите да се включат и да представят най-иновативните продукти, технологии и терапии в областта на здравето и красотата се увеличават. Тази година имаме фирма-участник дори от Южна Корея.“, сподели организаторът (вече 20 години) на Арена на красотата, г-жа Красимира Краева.

За гостите на тридневния бюти форум са подготвени изключителни промоции, отстъпки, томболи и подаръци. И тази година са представени брандовете от всички сектори свързани с красотата и здравето. Акцентите падат върху грижи за косите, иновации в боите за запазване на цвета и модни влияния; Топтенденции в декорацията на салонния маникюр и педикюр, грижа за изящни ръце и нокти, нови авторски артдизайни, ежедневни демонстрации; Иновативни решения в областта на естетичната медицина и луксозната професионална козметика, продукти и терапии за изваяно тяло, включително премахване на мастни клетки чрез тяхното замразяване и представяне на цялостни философии за живот, включващи не само правилната козметика, но и физическите упражнения, подходящия грим за нашата възраст, както и начина ни на хранене. Именно за хората, които държат на здравословния начин на живот ще има демонстрации за пречистване на водата, въздуха. Приготвяне и съхранение на храна в съдове шедьоври.

Не пропускайте фирмените демонстрации и презентации на сцената и семинарната зала, както и планираните такива на експозициите на брандовете.

Сред тях ще имате възможност да видите изключителния ефект на пилинга, подмладяващи маски и терапии.

Детокс, лифтинг и патентовани масажи и ритуали за лице и тяло. Демонстрации на перманентен грим, светлинна и цветна терапии. А също така може да си направите компютърна диагностика на лице и тяло. Всъщност, всички бюти специалисти ще са на разположение не само да ви представят най-доброто в бранша, но и да отговорят на вашите въпроси и да ви дадат професионални съвети. Доверете им се.

29 септември – 01 октомври, Интер Експо Център (IEC), София

Коментирай
Свободно време