Свободно време

3 зодии, които ще имат трудности през май

За някои зодии периодът ще е турбулентен

10.05.2024г. / 14 05ч.
Нина Иванова
Снимка: iStock

Снимка: iStock

Май месец вече започна и знаем кои са 4-те зодии, за които периодът ще е разкошен. Ако не сте разбрали още кои са те, можете да прочетете тук.

А в следващите редове ще разгледаме прогнозата за три зодии, за които месец май ще е по-скоро период на трудности и предизвикателства. Но ако сме подготвени за тях, ще се справим по-лесно, нали? Ето кои са те.

Телец

Скъпи Телци, следващите няколко седмици няма да бъдат от най-лесните за вас. Месецът ще е доминиран от професионални ангажименти, някои от които ще ви костват време и нерви. Препоръката е да се стремите към повече компромиси в работната сфера и да избягвате конфликтите. Но вашата твърде независима природа може да ви подтикне към спорове, а това ще ви донесе само негативи и лошо настроение.

В любовен план ситуацията също не е розова. Възможно е да се появи напрежение при обвързаните представители на зодията. Отново препоръката е да се опитате да запазите хладнокръвие и да сте дипломатични. Само така ще успеете да избегнете кризата. А след 20 май ситуацията ще е значително по-спокойна и хармонична.

В здравословен план се пазете от контузии. Ако спортувате, не подминавайте разтягането преди и след тренировка, за да избегнете мускулни проблеми.

Свързани статии

Дева

Скъпи Деви, май месец може да не е много розов за вас. Астрологичната прогноза предрича възможни психологически проблеми за някои от вас. Съществуват предпоставки да усетите силна преумора и напрежение от твърде много работа и ангажименти. За някои от вас не е изключен бърнаут, който да ви стресне и паникьоса. Но ако успеете да запазите хладнокръвие и опитате да успокоите темпото в работата, ще се справите с прегарянето.

В личен план нещата също не се очертават да са хармонични. Възможно е да имате пререкания с член на семейството, който да ви изнерви силно. Опитайте да не се поддавате на провокации и не се оставяйте на гнева да ви завладее. Знаете поговорката – преброй до десет, преди да кажеш нещо. Ако я спазите в споровете си и успеете да овладеете нервите си, може конфликтите да се уталожат от само себе си. Но ако решите да им се отдадете с цялата си сила и мощ, тогава е възможно и в следващите месеци да преобладават конфликтните ситуации и лошото настроение.

Девите, които успеят да покажат търпение, смирение и постоянност в действията си, ще се справят с трудностите и в края на месеца ще усетят голямо облекчение.

Свързани статии

Коментирай
1 rate up comment 0 rate down comment
... ( преди 1 седмица )
0 rate up comment 0 rate down comment
anonimen ( преди 1 седмица )