Здраве и красота

Усещане за гладка кожа? Да, възможно е!

Знаеш ли, че над 2,5 милиона жени в Европа се доверяват на Philips Lumea за красотата си?

09.12.2017г. / 09 00ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Philips

Снимка: Philips

Спомняш ли си усещането за безгрижие, нежност и феерия, което ти дава нужната увереност, за да постигнеш всичко, което пожелаеш? Онова чувство на вълнение пред непознатото и смелост да грабнеш момента и да го изживееш докрай.

Всяка жена заслужава да се чувства така ежедневно. Ти заслужаваш да се чувстваш така! Все повече дами пренебрегват грижите за себе си за сметка на успех в кариерата, грижи за семейството, поддържане на социален живот... най-общо казано – опитвайки се да жонглират между няколко роли.

От това обаче страда единствено нашата увереност и следователно – успеха ни в тези различни роли. Ами ако ти кажем, че имаме решение, което може да ти помогне да бъдеш уверена във всяка една ситуация?

Усещането за спонтанност и гладка кожа може да бъде с теб през цялата година тук и навсякъде. Във фитнеса, по време на заслужена почивка, в любимия спа салон, на среща с любимия мъж. Вече няма нужда да се притесняваш за малките несъвършенства и досадните косъмчета.

Знаеш ли, че над 2,5 милиона жени в Европа се доверяват на Philips Lumea за красотата си?

Високотехнологичният фотоепилатор се грижи за твоята увереност със своите уникални смарт приставки за тяло, бикини, мишници и лице за онези моменти, в които имаш нужда от специална грижа. Приставките са внимателно съобразени с особеностите на третираните зони.

Lumea използва иновационна технология със светлина, която осигурява дълготрайно гладка кожа – намалява окосмяването с до 92% след само три процедури.

Интегрираната система за пълна безопасност, разработена съвместно с водещи дерматолози се грижи за твоите индивидуални нужди. Сензорът Smart Skin на високотехнологичния фотоепилатор анализира кожата ти и препоръчва най-подходящата настройка за използване според тена и особеностите ѝ.

Знаем, че в натовареното ежедневие често разчиташ на телефона си, за да ти напомня за малките задачки, които имаш да свършиш. Lumea разбира това. Именно затова специално разработеното интерактивно приложение за смартфон помага за лесното проследяване на процедурите, които си правиш, и напомня, ако забравиш някоя от тях.

Не прави компромис със себе си. Ти заслужаваш най-доброто!

Коментирай