Книги

Хитри трикове, с които ще го плените завинаги

Как да се превърнете в единствена за него

28.10.2015г. / 10 54ч.
Аз жената
Снимка: istock

Снимка: istock

„Как да спечеля този мъж? А как да го задържа до себе си?“

Това са въпроси, които всяка жена си е задавала в определен момент от живота си. Истината е, че за да се превърнете в единствена за Него, е необходимо да притежавате цял арсенал от качества и умения. Само така ще спечелите сърцето му завинаги!

Не си мислете обаче, че дълбокото деколте и предизвикателното поведение ще го накарат да се влюби във вас. Тъкмо обратното – събуждайки дремещия в него първосигнален хищник, вие го карате да бъде жаден за похот. Но не и за любов.

Всъщност емоционалното привличане е много по-важно от физическото – тъкмо то е в състояние да накара един мъж да повярва, че вие сте перфектната жена. Тогава вие ще заплените мислите му, той ще започне да ви възприема като уникална и специална, а уважението и почитта му са ви в кърпа вързани.

За да възникне това привличане, е необходимо да приложите няколко трика. Усвоите ли ги, за вас вече няма да е проблем да завъртите главата на своя избраник.

Сигурно знаете, че на някои дами сякаш им идва отвътре да очароват представителите на силния пол. Това не е случайност, а плод на техните действия – независимо дали са обмислени, или интуитивни. В своята книга „Единствена за Него“ експертът по успешни връзки Кристиян Коен описва доста точно тайните на успешните жени. Какво всъщност знаят те за дълбокото привличане на мъжете?

„Нека изброим чертите на „природно успешните“ жени:

  • Първоначалните им разговори с мъжете са кратки и забавни. <
  • Те са непредсказуеми.
  • Независимо какво казва или прави мъжът, те запазват самообладание и не се разстройват.
  • Те сякаш инстинктивно „знаят“ какво създава и увеличава привличането на мъжа, без да са открито сексуални.
  • При първата си среща с мъж, те никога не оставят разговора да стане прекалено сериозен прекалено бързо и избягват да говорят дълго за неща като работа, семейство и времето.
  • Те флиртуват и предизвикват обрати в разговора.
  • Те предизвикват мъжките комплекси по неангажиращ, спокоен и ненападателен начин.
  • Ако мъж флиртува с тях, те не просто приемат комплиментите му, но връщат топката обратно, заиграват се и създават напрежение, което задържа интереса.
  • Те са търпеливи. Знаят, че в началото е по-важно да си прекарват добре и да са спокойни, отколкото да пришпорват нещата.
  • Дори да имат сериозна връзка, те правят планове и имат интереси извън нея – не загърбват собствения си живот, приятели, занимания и т. н.
  • Те никога не мислят прекалено напред и разбират, че е много по-добре да имат хубав момент в настоящето, отколкото да се притесняват и да говорят за бъдещето на връзката“

И така, нека приемем, че сте на първа среща с мъж. Ако успеете да го привлечете на емоционално равнище, това ще събуди неговия интерес. Много господа страдат от липсата на истински жени, които да предизвикат и тяхната психика, освен сексуалното им желание. Засиленият интерес, от своя страна, води след себе си по-дълбоко привличане. Така със своя потенциален партньор ще попаднете в шеметна и чувствена спирала, която гарантира започването на връзка, изпълнена с взаимно щастие.

Запомнете обаче, че колкото повече настоявате връзката ви да се задълбочава, толкова повече партньорът ви ще се отдалечава. А емоционалното привличане ще отслабва. Ако напредвате стъпка по стъпка, вместо да се опитвате на втората среща да го заведете до олтара, нещата ще се развият много по-добре за вас. Обяснението е просто! Почувстват ли се пресирани, мъжете просто... бягат.

За да се сближите, е нужно да му осигурите психологическо пространство, без въобще да го притискате. Спокойното и лежерно отношение ще го мотивира да ви допусне до себе си.

Успоредно с това може да работите над себе си и реакциите си. Има няколко хитрини, които ще ви позволят да задържите интереса му независимо от това в кой етап е връзката ви.

Бъдете уникални и непредсказуеми!

Само така ще съумеете да запазите нивата на емоционалното привличане наистина високи. Всяко ваше действие трябва да го изненадва приятно – в противен случай има опасност бързо да му омръзнете.

Бъдете закачливи и флиртувайте!

Няма значение от колко време сте заедно. Никога не си позволявайте да се успокоите, че е ваш и да започнете да се държите като една от онези скучни жени, които го отегчават безвъзвратно.

Бъдете уверени и спокойни!

Мъжете искат жена, която упражнява контрол върху себе си, върху ситуацията, върху живота си. За да разберат дали срещу тях има уверена и спокойна личност, те я предизвикват. В случай че запазвате самообладание дори при най-грубите му провокации, значи сте намерили ключа към емоционалното привличане.

Бъдете прями и откровени!

Ако сте мили на всяка цена, допускате голяма грешка. Може би каквото и да каже той, дори някоя откровена глупост, вие кимате утвърдително с глуповата усмивка на уста? В такъв случай имайте предвид, че няма да сте заедно още дълго. Мъжете предпочитат тяхната половинка да бъде достатъчно смела, за да им казва истината в очите.

Бъдете готови за промяна!

Слабо вероятно е перфектната връзка да дойде даром. Ако целенасочено работите над себе си обаче, бихте могли да обърнете нещата в своя полза. Още сега може да се включите в безплатния видео тренинг “Как да станеш неустоима за мъжете“, създаден от Кристиян Коен. В него ще откриете още няколко хитри трика, които ще накарат представителите на силния пол да полудеят по вас!

Коментирай