Книги

Сандвичите на Толик

За най-вкусните и лесно приготвени домашни сандвичи

03.02.2016г. / 16 03ч.
Аз жената
Сандвичите на Толик

За първи път у нас излиза една уникална по рода си кулинарна книга – „Сандвичите на Толик”. В нея ще откриете 50 различни рецепти за най-вкусните сандвичи, които някога сте опитвали. Всяка рецепта е ясно и подробно описана – тя включва набор от продукти и начин на приготвяне. Най-важното обаче е, че всяка рецепта е придружена от снимка на сандвича, която ще ви накара не само да се облизвате сладко-сладко, но и да запретнете ръкави и бързо да си ги приготвите сами.

За автора:

Анатолий Попов–Tolik е журналист и кулинарен блогър.Името му става популярно с музикалното предаване „Зоната” по телевизия „Центрум груп”. Работил е за списанията „Хай клуб”, Story, „Блясък”, „Всичко за жената” и „Рецепти за здраве”. Има публикувани материали във вестниците „ТВ сага” и „Жълт Труд”, както и в онлайн изданието на списание „Идеален дом”. Бил е сценарист е на първото издание на предаването „Голямата уста” по Нова телевизия. Той е един от малкото журналисти успели да се докоснат до имена като Кайли Миноуг, Мерилин Менсън, DJ Tiesto, Лурдес Чиконе (дъщерята на Мадона) и други.От октомври 2012 г. активно се занимава с кулинарния блог Kitchen of Tolik

.„Създадох Kitchen of Tolik, за да се забавлявам. Благодаря на онези, които ме подкрепят и винаги натискат бутончето like. Благодаря и на онези от вас, които тепърва ще го правят и ще споделят с приятелите си Kitchen of Tolik. Моля, бъдете снизходителни, ако нещо куца на някоя гозба. Аз не съм професионален готвач и не съм завършил нито кулинарно училище, нито кулинарен курс. Не съм вещ и във food фотографията. Готвенето ми е хоби, но съм успял да нахраня доста смелчаги, близки до сърцето ми. Сигурен съм, че заедно с вас ще усвоим още много кулинарни трикове и рецепти.”

Обем: 112 стр.

Издателство: Труд

ISBN 978-954-398-351-3

Корична цена 12.99 лв.

Коментирай