Reality/TV

Кали: Често изпадаме в ситуации, когато сме разплакани и без грим

Едно откровено интервю

05.03.2017г. / 10 00ч.
Аз жената
Снимка: Bulgaria ON AIR

Снимка: Bulgaria ON AIR

Певицата Кали е гост на „Провокативно“ по Bulgaria ON AIR тази неделя на 5 март от 10:30 часа. Тя сподели какво я е подтикнало да публикува своя снимка – разплакана и без грим с думите, че не се опитва да се крие зад тонове грим, за да заблуди „колко е красива“. Ето какво каза тя пред Милена Фучеджиева:

„Помислих си, че ние доста често изпадаме в ситуации, в които сме разплакани, без грим. Трудно ни е да си платим кредитите, защото да изглеждаш скъпо и да можеш да направиш добра продукция – в края на краищата се занимаваме с изкуство – чалга, но е изкуство, което струва много пари. Не се замислят за нас.

Дали в дадени моменти същите тези хора не са в пъти по-щастливи от нас, имайки до себе си любов, подкрепа, топла ръка, на която да се облегнат, и макар и един къшей хляб да го изядеш с подходящия за теб човек.

Точно затова направих този статус в момент, в който аз самата не съм се чувствала добре по една или по друга причина. И ми се искаше хората не да ме съжаляват, а тези, които нямат, да се почувстват силни.

Да си кажат „Е, всъщност ние можем да сме много по-добре от тия лъскавите. Защото ходенето на екзотични дестинации, храненето в скъпи ресторанти, ползването на по-скъпи аксесоари са някакъв бекграунд, който изгражда образа на хората като нас, на които трябва уж „простолюдието“, което съвсем не бих нарекла така в действителност, трябва да ни се възхищава и подражава. Не. Затова направих това нещо.“

Цялото интервю с Кали гледайте в „Провокативно“.

Коментирай