Конкурс

Конкурс за торта „Сладка смърт”

28.09.2010г. / 14 59ч.
Аз жената
Конкурс за торта „Сладка смърт”

Конкурсът приключи!

Благодарим на всички, които въпреки сложната задача успяха да се включат в конкурса. Тези, чиито изпълнения на тортата са най-близо до оригиналната рецепта и печелят наградите са:

Диляна Илиева
Виолета Господинова
Десислава Апостолова

Молим всички печеливши да ни изпратят точен пощенски адрес и пощенски код. Наградите ще изпратят приятелите от издателство Ера.

Честито!

Скъпи дами,

През 2010 г. се навършват 120 години от рождението на Агата Кристи. По случай юбилея на великата писателка в родината й е изготвена специална рецепта за тортата „Сладка смърт”, която се споменава в романа на Кристи „Предизвестено убийство”.

Вдъхновени от вкусното изкушение, издателство „Ера“ и Az-jenata.bg ви провокират с фотоконкурс! Вижте рецептата за „Сладка смърт” и направете своя торта. Снимайте я и ни покажете как се забавлявате със семейството си, докато хапвате неустоимия сладкиш.

Очакваме снимките ви на адрес: photo1@az-jenata.com до 29 октомври.

Трите най-добри фотографии ще получат книгата „Предизвестено убийство” и уникална юбилейна игла, изработени във Великобритания специално за рождения ден на Агата Кристи.

Победителите ще обявим на 3 ноември.

Вижте снимки на участниците.

Успех!

* Рецептата е предоставена от издателство „Ера“.

Коментирай
0 rate up comment 0 rate down comment
Виолета ( преди 11 години )
Току-що си получих наградата за която много благодаря. Книгата ще бъде прочетена на един дъх, а иглата е много практично бижу! Бъдете здрави!
отговор Сигнализирай за неуместен коментар