Конкурс

Участвайте в новия ни конкурс „Мъжете или жените изневеряват повече?“

Споделете мнението си и ще получите награда!

05.03.2013г. / 08 50ч.
Аз жената
Снимка: Sxc.hu

Снимка: Sxc.hu

Здравейте отново, уважаеми дами. :-) Честита ви пролет. Срокът за участие в този конкурс беше до вчера, 20 март. Благодарим на всички, които проявиха интерес и участваха. Благодарим както на тези, които коментираха, така и на тези, които ни изпратиха своите есета. Книгата на Сара Ратаро получава авторката на коментара написан с потребителското име Anito85. Молим жената, написала този коментар да ни изпрати на имейл konkurs@az-jenata.com своя точен пощенски адрес, пощенски код, телефон за връзка, за да получи книгата.

Книгата получава и Албена Тодорова, авторката на едно от есетата, които бяхте така любезни да напишете и да ни изпратите. Молим Албена Тодорова също да ни изпрати на konkurs@az-jenata.com точния си пощенски адрес, пощенски код, телефон за връзка.

По-долу ще направим връзки (линкове) към петте есета, които според нас са най-добрите:
1. Милена Радойчева
2. Михаела Петрова
3. Галя Розенман
4. Румена Ангелова
5. Албена Тодорова

Благодарим още веднъж. :-) Ще ни е приятно да участвате и в предстоящите ни конкурси, а надяваме се и на вас.

* * *

Скъпи читателки,

В динамичните времена, в които живеем, повечето стереотипи и норми подлежат на промяна. Любовните отношения в XXI век със сигурност се различават от романтичните връзки преди години. Но две неща никога не се променят – силата на изпепеляващата любов и властта на изкушението.

В новия ни конкурс повдигаме завесата към тъмните страсти у мъжа и жената. Всеки от вас може да се включи в открита дискусия с коментар под тази статия и да ни сподели мнението си по въпроса „Кой изневерява повече – мъжете или жените?“.

За по-лиричните души предлагаме да ни излеят емоциите си по темата в кратко есе, което ще публикуваме в сайта ни. Темата е „Какво ни дава и какво ни взима изневярата?

Есетата изпращайте на редакционния ни адрес konkurs@az-jenata.com. Моля, не забравяйте да напишете своите име и фамилия или псевдоним, с които да публикуваме написаното от вас.

Краен срок за участие в конкурса с есе или коментар под статията: 20 март 2013 г. Екипът на Az-jenata.bg ще избере едно есе и един коментар, чиито авторки ще получат награда.

Наградата е книгата „Да се възползвам всякак от теб“, от Сара Ратаро. Една история, която взривява и разума, и сърцето!

В ранното утро на един пролетен ден Виола, една доста небрежна и разсеяна майка и съпруга, получава тревожно телефонно обаждане от съпруга си Карло. Трябва да отиде в болницата по най-бързия начин. В този така драматичен момент обаче Виола се намира в чуждо легло. Облича се набързо, опитва се да се свърже отново с Карло, за да разбере какво се е случило и къде точно да отиде. И така, с първите слънчеви лъчи за деня и по пустите улици на града тя пристига там, където е трябвало да бъде часове по-рано – до болничното легло на дъщеря си.

И Виола започва да разказва, без дори да си поеме дъх, за един живот, изпълнен с лъжи, страст, изневери, любов, чувство за вина и съжаление.

Настъпил е моментът на истината – ужасът и жестоката действителност я чакат в онази болнична стая, където тя ще трябва да се изправи пред себе си и пред живота, който е водила толкова години и да вземе най-трудното решение.

Една откровена женска изповед, която ще ви разтърси и ще ви остави без думи...

Дата на излизане: 6 март 2013 г.
Издателство: „Ентусиаст“
Цена: 12 лв.

Коментирай
0 rate up comment 0 rate down comment
mimkoti ( преди 11 години )
Аз мисля,че изневярата не зависи от пола,а по-скоро е до човек.Изневярата е да лъжеш сам себе си,винаги да си под страх и напрежение,да не можеш да се насладиш истински на живота.Когато изневеряваш лъжеш най-близките си хора,а това не остава ненаказано.Хубаво е тези,които изневеряват да се замислят как биха се почувствали,ако са от другата страна.Обичайте своя избранник и мислете и за старини с него,защото ние не се женим за младини,а за времето,когато остареем и вече не може да изневеряваме(и да искаме)
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
1 rate up comment 0 rate down comment
bofi123 ( преди 11 години )
В отношения свързани с любов или изневяра са нужни двама и ако в началото една връзка или брак са перфектни то с времето се променят по простата причина, че ние се променяма. Понякога връзката става по-силна,влюбването преминава в силна обич има прекрасно разбирателство и се чувстваш пълен и завършен, тогава си щастлив, тогава тази тръпка си остава макар и променена. В другия случай идва момент в който пътищата се разделят, т.е. мислим по различен начин, гледаме в различни посоки, ценим различни неща, преоритетите ни се разминават, влюбването е изчезнало и не се е заменило с нещо, а е останала празнота и тя няма как да се запълни насила тогава си даваме сметка, че не сме щастливи.Когато го осъзнаем(или си го признаем) решаваме, какво да правим- или всеки поема своя път или се пускаме по течението с малката надежда, че може това да не е края или продължаваме по навик. Съвет за любов и тръпка няма- или имаш късмет да попаднеш на човека и да го изживееш или не се отказваш да го търсиш! Отговор
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
2 rate up comment 2 rate down comment
Косьо Самоковеца ( преди 11 години )
Всички жени зиневеряват. Ако не с тяло, то с ума си непрекъснато са в някое чуждо легло, а после мъжете сме кръшкали..Ние ако го правим това е само нагон и нощо повече....
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
0 rate up comment 0 rate down comment
kremena ( преди 11 години )
0 rate up comment 0 rate down comment
venigma ( преди 11 години )
0 rate up comment 0 rate down comment
anton kanchev ( преди 11 години )
1 rate up comment 0 rate down comment
Qnko ( преди 11 години )
2 rate up comment 0 rate down comment
Si ( преди 11 години )
Изневярата няма пол. Случва се, когато се поддадеш на изкушението. А изкушения - навсякъде. По-скоро има връзка с възрастта. Някои с годините улягат и не са склонни, а при други обратното - се разкрепостяват. Въпрос на гледна точка.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
1 rate up comment 1 rate down comment
pamela margaritova ( преди 11 години )
0 rate up comment 0 rate down comment
yordan.haralanov ( преди 11 години )
Според мен жените започнаха да надминават мъжете по отношение на изневери но и мъжете не отстъпват 50 на 50
отговор Сигнализирай за неуместен коментар