Свободно време

Бляскавият свят на знаменитостите представен в книгата „Ейнджъл“ на Кейти Прайс

01.06.2010г. / 19 14ч.
Аз жената
Бляскавият свят на знаменитостите представен в книгата „Ейнджъл“ на Кейти Прайс

Много момичета мечтаят за бляскава кариера в шоубизнеса. Тази мечта се сбъдва за седемнайсетгодишната Ейнджъл, когато модна агентка й предлага да започне работа като фотомодел. Снимките на красивото момиче се появяват във всички мъжки списания и то бързо печели голяма популярност.
Успехът отваря за Ейнджъл вратите към бляскавия свят на знаменитостите. На поредното парти тя се запознава с поп звездата Мики. Двамата започват бурна връзка, която заема първите страници на таблоидите. Млади, красиви и успели, Ейнджъл и Мики се превръщат в най-популярната звездна двойка в Англия.
Скоро обаче фотомоделът се сблъсква с тъмната страна на известността. Подложена на огромен стрес, тя все по-често посяга към кокаина, което застрашава да разруши личния й живот и кариерата й. Попаднала в свят на безскрупулна война за слава, пари и вниманието на медиите, Ейнджъл ще се нуждае от подкрепата на своето семейство и приятели, за да се справи с трудностите. В този тежък момент на помощ й се притичва мъжът, когото тя винаги е обичала, но не може да има, защото той принадлежи на друга. Ще намери ли сили преуспелият модел да понесе бремето на славата и да подреди живота си отново? Ще успее ли да спечели сърцето на мъжа, когото не е преставала да обича?
Разказана от знаменитост № 1 на Великобритания, „Ейнджъл” е провокативна история за лъскавия и жесток свят на шоубизнеса, за личните и професионалните качества, които трябва да притежава една истинска звезда, за да се изкачи до върха и да се задържи там. Дръзка и откровена, тази книга разбива всички представи за идеалния и безгрижен живот на известните личности.

„От дете мечтаех да стана фотомодел. Въпреки ниския си ръст, се превърнах в един от най-известните модели във Великобритания, защото преследвам мечтите си докрай”. Така накратко обяснява причините за успеха си една от най-големите знаменитости на Острова – Кейти Прайс, или Джордан – псевдонимът, с който е по-известна сред ценителите на женската красота.
Катрина Ейми Александрия Алексис Инфийлд Прайс е родена на 22 май 1978 г. в Брайтън, Англия. Кариерата й на фотомодел започва, когато изпраща свои снимки на голяма модна агенция в Лондон – скоро оттам се свързват с нея, за да й предложат професионална фотосесия и договор. От самото начало шестнайсетгодишното момиче избира псевдонима Джордан. Първите й снимки са публикувани на страницата на в. „Сън”, на която по традиция се поместват еротични снимки на красиви момичета. Скоро Джордан е поканена да позира за мъжките списания. След появата й на страниците на „Плейбой”, „Максим”, „Искуайър” и „Еф Ейч Ем” тя става най-популярният еротичен фотомодел във Великобритания.

Истината за света на звездите, преживяна от самата авторка.
ОК

Ярък и запомнящ се дебют. Кейти отново е на върха на славата.
Глемър

Блясък, богатство, слава – изцяло в стила на Джордан.
Уомън

Идеалното четиво за плажа.
Мирър

На книжния пазар от 4 юни 2010 г.
ИК "Хермес"
Корична цена: 11,95 лв.

* * *

Историята продължава - „Сексът и градът 2“
„Дневниците на Кари Брадшоу“ – Кандис Бушнел
Сексът и гладът
Съвременните жени трябва да съчетаваме много неща

Коментирай