Свободно време

„Щастливи завинаги“ – Нора Робъртс

15.11.2011г. / 21 08ч.
Аз жената
„Щастливи завинаги“ – Нора Робъртс

„Щастливи завинаги“ е четвъртата, последна част от тетралогията „Сватбена агенция“ от Нора Робъртс.

Издателска къща „Хермес“ и бестселърова авторка №1 в света – Нора Робъртс, ви канят на сватбеното събитие на годината с книгите от тетралогията „Сватбена агенция“!

Факт е, че Нора Робъртс се наложи като най-продаваната и обичана писателка сред почитателите на романи, съчетаващи горещи страсти с напрегнато и динамично действие. Тя е известна като една от най-продуктивните авторки в гилдията, но онова, което я прави световноизвестна, е необятното й въображение и талант. Книгите на Нора Робъртс пленяват читателя не само с интригуващия сюжет, но и с майсторски изградените персонажи. Героите оживяват пред нас с чисто човешките си потребности и стремежи. Те се влюбват, страдат, борят се с житейските несгоди, преследват мечтите си, претърпяват неуспехи, постигат целите си. Милиони читатели по света заживяват със съдбите им, откривайки поне малка частица от тях в себе си.

Всеки роман на Нора Робъртс се превръща в тотален хит на световния книжен пазар, а милионите й почитатели нямат търпение да прочетат поредното заглавие.

Сватбена агенция“ е една от най-успешните тетралогии на Нора Робъртс.
След големия интерес към трите, издадени до момента, книги от „Сватбена агенция“ – „Видение в бяло“, „Легло от рози“ и „Наслади се на мига“, ИК „Хермес“ представя и последната дългоочаквана част от тетралогията – „Щастливи завинаги“.

За книгата:
Паркър, съсобственичка на сватбена агенция „Обети“, е богата, красива и интелигентна, но няма мъж до себе си. За сметка на това е претрупана с работа, която обожава. До края на годината агенцията организира три специални сватби – тези на Лоръл, Ема и Мак. Паркър планира традиционно тържество с артистичен привкус за Мак, романтична приказка за Ема и стилно празненство за Лоръл. Но точно в най-неподходящия момент две спукани гуми заплашват да провалят плановете й. Паркър с неохота признава, че се нуждае от помощта на самоуверения механик и приятел на брат й Малкълм Кавана.
Комбинацията от небрежен чар и грубовати маниери на Малкълм покорява Паркър против волята й. Малкълм крие тъмна тайна от миналото си и се страхува от обвързване, а Паркър копнее за любов и всеотдайност и никога не би се задоволила с по-малко. Дали уверената перфекционистка, способна с лекота да овладее всяка бизнес ситуация, ще се справи с дълбочината на чувствата си?

Отзиви:

„Робъртс е сред най-добрите и световноизвестни писателки, които творят в наши дни.„Уошингтън Поуст Бук Уърлд

„Наистина неотразима! Всички обичат нейните книги!“ Роумънс Нюз Тудей

„Нора Робъртс е майстор художник, който рисува с думи. Героите и историите й са пълни със страст.„Лос Анджелис Дейли Нюз

„Робъртс изгражда характери, които добиват реални измерения; докато четем за тях, те се превръщат в част от живота ни.„Стейт

„Стилът на Нора Робъртс звучи съвременно и свежо...“ Къркъс Ривю

„Писателка, чиито книги ще ви пленят и ще ви забавляват!“ Ю Ес Ей Тудей

„Невероятен стил, прекрасни герои, чудесен диалог“. Кофитаймроумън

Обем: 352 стр.
ISBN: 978-954-26-1030-4
На книжния пазар от 21 октомври 2011 г.
Корична цена: 11,95 лв.

Прочетете още:

Коментирай