Свободно време

„Невярна любов. Изневярата в съвременното общество“ – Уили Пазини

28.11.2011г. / 09 53ч.
Аз жената
„Невярна любов. Изневярата в съвременното общество“ – Уили Пазини

Тази книга е един любопитен анализ на характера, мотивите и формите на изневярата в нашето общество. За автора, доцента по психиатрия Уили Пазини, това е седемнайсета книга и девети поред бестселър!

Откровен преглед на причините, поради които обществото ни покровителства изневярата. Книгата търси отговор на въпросите: защо сме станали по-неверни от всякога, кои са биологичните и поведенческите корени на явлението, разграничими ли са изневярата на сърцето и изневярата на половия нагон, какъв е обхватът на възможните последствия, правилна ли е прошката и каква терапия е допустима, за да се възстанови равновесието в двойката.

Уили Пазини преподава психиатрия и медицинска психология във факултета по медицина в университетите в Женева и Милано. Основател е на Европейската федерация по сексология. Ето как обобщава мотивацията си да се обърне към темата: „Изневярата е глобална и транснационална, но този факт по никакъв начин не намалява силата и болката, с които преобръща живота на хората. Това е причината, поради която написах тази книга.“

На книжния пазар от 31 октомври 2011 г.
Превод: Росица Димитрова, стр. 168
Корична цена: 12 лв.

Прочетете още:

Коментирай