Свободно време

Портали, водещи към непознатото

18.07.2012г. / 10 20ч.
Аз жената
Портали, водещи към непознатото

Най-продаваната фентъзи трилогия във Франция

В подземията на Лувъра едно тайно общество работи за защитата на човечеството: братството на рицарите на Необичайното. То пази тайната за съществуването на неподозирани светове, невидими за всички смъртни.

Днес организацията набира ново поколение от рицари. Това са близнаците Рафаел и Рафаела, които се запознават със Стром, колосалната сила, която мобилизира неизползваните способности на мозъка. Тук господства правилото на трите „С“ (Секретност, Служение, Съзнателност). По време на обучението им таен колекционер открадва необичаен предмет: древен компютър на четири хиляди години, открит в египетска гробница. Мистерията се задълбочава още повече, когато те разбират какво се крие в него: снимка, изобразяваща ги в компанията на техния кръстник Тристан...

Беноа дьо Сен Шама е роден през 1970 г. Завършва икономика и политически науки. Съветник на Председателя на Лувъра от 2005 г. и доцент в Института за политически науки от 2000 г.

Еманюел е родена през 1973 г. Има магистърска степен по литература, диплома по Политически науки (1998 г.); доцент в Института за политически науки в Париж от 2002 г. Те са женени, имат три деца и са кавалери на Ордена за изкуство и литература.

Книгите им са отличени с множество литературни награди, сред които Неподкупните, Сент-Екзюпери и Европейската литературна награда.

На книжния пазар от средата на юли 2012 г.
ISBN: 978-954-28-1153-4
Корична цена: 12 лв.

Прочетете още:

Коментирай