Свободно време

Победителите в конкурса „Да обичаш дълбоко значи да забравиш себе си“

Поради големия интерес към конкурса ще дадем извънредно още една награда

22.10.2013г. / 09 10ч.
Мария Дуковска
Снимка: Sxc.hu

Снимка: Sxc.hu

Скъпи читателки,

Романтичният конкурс на Az-jenata.bg „Да обичаш дълбоко значи да забравиш себе си" приключи!

Благодарим на всички читателки, които се включиха с ентусиазъм и ни изпратиха своите прекрасни творби. Екипът ни наистина много се затрудни при избора и искрено искахме да наградим всички участници, но за съжаление регламентът не го позволява.

И все пак, заради големия интерес, решихме единодушно да дадем не 3, а 4 награди на авторките, които ни грабнаха най-силно със своите емоционални творби.

Победителките от конкурса са: Ваня Велева с есето „Да обичаш, значи да даряваш свобода", Наталия Божилова с есето „Да обичаш дълбоко? Що за определение?", Росица Димитрова с есето „Когато видим себе си в очите на другия", Д. Дахлева с есето „Истински щастлив си, когато забравиш за самия себе си".

Молим всички победителки да ни изпратят трите си имена, точен адрес с пощенски код и телефон за връзка на редакционния имейл info@az-jenata.com или konkurs@az-jenata.com, за да можем да ви изпратим наградите по куриер.

Честито още веднъж на победителките! А останалите дами нека не тъгуват, в най-скоро време ви очаква нов конкурс с вълнуващи награди!

Коментирай