Свободно време

Творчески тактики за успешен живот

„Подсъзнанието може всичко“ – Джон Кехоу

06.12.2013г. / 11 00ч.
Аз жената
Творчески тактики за успешен живот

Постигналата феноменален успех по целия свят книга на Джон КехоуПодсъзнанието може всичко“ излиза отново на български език в изцяло обновено и допълнено издание.

Независимо каква е основната цел в живота ви, можете да я постигнете – само трябва да използвате Силата на мисълта, а силата е в развиването и концентрирането на мислите.

Първата стъпка към нов и по-успешен живот е да обърнете внимание на потока на мислите във вашето съзнание и да го насочите правилно. Всичко съществува като възможност – иска се само да го захраните с необходимата енергия и ще постигнете целта. Можете да посадите в съзнанието си всякаква мисъл, идея, вярване и то ще ги възприеме, ако е подадена заедно със съответната емоция и затвърдена чрез повторение. Накарайте ума си да мисли за благосъстояние, щастие, успех и здраве и да избягва негативните емоции като страх и загриженост.

Вътре във вас живее второ съзнание, скрито и мистериозно, и това е подсъзнанието. За да разберете как точно двете съзнания си взаимодействат, трябва да осъзнаете, че нашето подсъзнание надхвърля всякакво въображение. Чрез интуицията, сънищата, чувствата и предчувствията то ни води до идеи, прозрения и решения. Ако искате да промените живота си, трябва да потърсите причината, а причината е в начина, по който използвате подсъзнанието си – начинът, по който мислите и визуализирате.

Силата на ума е практика, не философия. Като отделяте минимум 20 минути на ден за отработване на техниките, формулирани от Джон Кехоу, ще постигнете зашеметяващи резултати в посока на подобряване на собствения ви живот.

„Подсъзнанието може всичко“ е част от система променящи живота принципи, които ще окажат огромен ефект, стига да ги приложите.

• Научете как да елиминирате тревогата, страха, омразата, негативните оценки и всякакви отрицателни мисловни модели.
• Открийте множеството възможности, с които е изпълнен животът, и ги реализирайте.
• Използвайте въображението си и генерирайте идеи за по-добър живот.
• Окуражавайте другите около вас, както и самите себе си.
• Използвайте интуицията си.
• Тренирайте ума си за великолепни резултати.

Джон Кехоу, световноизвестният канадски лектор и филантроп, формулира програмата за развиване на силата на мисълта преди повече от 30 години. През 1975 г. Кехоу се оттегля в уединение и прекарва три години в усилено проучване на механизмите на човешкото съзнание. Три години по-късно започва да обучава хората на принципите, които формулира, и добива феноменален успех по целия свят, включително и в България. Към изцяло новото издание на български език Джон Кехоу включва нова глава за елиминирането на отрицателните мисли и специално обръщение към българските си читатели.

На книжния пазар от 9 декември 2013 г.
Обем: 204 стр.
Издателство: „ИнфоДАР“
Корична цена: 13 лв.

Прочетете още:

Коментирай