Свободно време

Марта Вачкова: Нямам проблеми с килограмите

„Мога да танцувам повече от много по-слаби момичета“, защитава се водещата

31.01.2014г. / 12 40ч.
Мария Дуковска
Марта Вачкова: Нямам проблеми с килограмите

Тази събота, 1 февруари, горещият телевизионен таблоид „Поверително от NL“ прониква зад вечната усмивка на Марта Вачкова, с помощта на близката й приятелка Катерина Евро.

Двете актриси се връщат с носталгия към времето, когато са се запознали и общата си история. Катето Евро не подминава и вечната тема около Марта Вачкова – битката й с килограмите.

„Аз нямам проблем с теглото си! Нямам проблем с това на колко години съм, колко килограма съм, как изглеждам. Мога да танцувам повече от много по-слаби момичета. Мога да щурея повече от много жени“, възкликва Марта Вачкова. Какво изпитва Марта Вачкова към Слави Трифонов? В какви отношения са с бащата на дъщеря си Рада? За миналата и бъдещата любов – Марта Вачкова и Катето Евро откровено и емоционално пред камерата на Николета Лозанова, събота, 22:30, TV7.

Тази седмица в папарашките мрежи са уловени три светски грации – Албена Вулева, Маги Желязкова и Цеци Красимирова.

Свързани статии

Защо Цеци, която от години живее в Барселона, бе забелязана от папараците на поредица светски събития? Как преминава работното ежедневие на една пенсионирана преследвачка на звезди и как се облича Албена Вулева? Защо е принудена да чисти колата си сама и за кого поръчва храна от суши ресторант прясно разделената от бащата на сина си Маги Желязкова?

Мис Таен агент на „Поверително от NL“ хвана натясно една от най-коментираните телевизионни водещи – Ина Живова, която е спрягана за третата в новия светски триъгълник. Само в предаването светският репортер на „Жените говорят“ и героиня от култовия БГ гангстерски сериал ще разкрие истината около широко тиражираната фантазия за връзката между нея и актьорът Александър Сано.

Клюкарката Лили също е в топ-форма. Антония Петрова и Александър Бередин, Михаела Филева, Нина Никол, Гентиана Халити и Гери Дончева са само част от „жертвите“ на Лили, която няма да пропусне да обсъди всеки детайл от облеклото и поведението им.

И още: Има ли интимна връзка между Лияна и Павел Чернев?

Колко важна е благотворителността за блясъка на едно светско събитие? Лора Караджова ли ще бъде новата модна икона на България?

Коментирай