Свободно време

„Изпързаляй зимата“ ще се проведе през март

Новата дата за зимното състезание е 8 март

19.02.2014г. / 13 46ч.
Мария Дуковска
Снимка: "Изпързаляй зимата", архив

Снимка: "Изпързаляй зимата", архив

Необичайно топлото време и липсата на достатъчно сняг на Витоша наложи промяна в датата за зимното събитие „Изпързаляй зимата“, организирано от Az-deteto.bg.

Вместо на 22 февруари, както бе планувано, състезанието ще се проведе на 8 март (събота) 2014 г. от 10.00 часа на пистата до хижа „Алеко“ на Витоша.

За тогава очакваме сняг за снежните игри, в които децата ще могат да се включат – конкурс за снежен човек, целене на мишени със снежни топки и надпревара с шейни. Регистрациите продължават, а във формата за регистрация може да изберете игрите, в които ще участвате.

За победителите в игрите ще има специални награди, а за родителите и всички гости на събитието сме подготвили също много изненади и забавления.

Генерален партньор на инициативата е ЧЕЗ България. Зимната надпревара ще се осъществи с любезната подкрепа на „Витоша ски“ АД, които застават зад всички спортни активности за здрави и весели деца.

Това, което ви е нужно, за да се включите е шейна и зимна екипировка – шал, шапка, ръкавици. Във формата за регистрация всяко дете може да избере в коя игра да се включи.

Срок за записване в състезанията: 6 март 2014 г.

Коментирай