Свободно време

Вдъхновение на седмицата (видео)

За повече усмивки и креативно мислене

31.03.2014г. / 14 10ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Скъпи читателки, от тази седмица стартираме нашата вдъхновяваща рубрика „Вдъхновение на седмицата“.

В нея всяка седмица ще споделяме видеа, които не само ще повдигнат духа ви, но и ще дадат тласък на вашите креативност, вдъхновение и увереност. Първото видео, което споделяме с вас е с Елизабет Гилбърт.

Тя е писател, автор на бестселъра „Яж, моли се и обичай“.

Елизабет Гилбърт е американска писателка, родена през 1969 година в Уотърбъри, САЩ. Световната си известност дължи на мемоарния си роман „Яж, моли се и обичай“, който описва едногодишното й пътешествие из Италия, Индия и остров Бали.

<iframe src="http://embed.ted.com/talks/elizabeth_gilbert_on_genius.html" width="640" height="360" frameborder="0" scrolling="no" webkitAllowFullScreen mozallowfullscreen allowFullScreen></iframe>

В презентацията, която споделяме с вас Елизабет говори за креативността и за това, че във всеки от нас има по един гений, който трябва да събудим. Когато стартирате видеото може по желание да изберете да го гледате и с български субтитри.

Вдъхновяваща седмица!

Коментирай
1 rate up comment 0 rate down comment
Силвия ( преди 10 години )
Наистина много вдъхновяващо! Гледам си от време на време това видео, отдавна ми е любимо! Благодаря на редакцията че го пусна и тук!
отговор Сигнализирай за неуместен коментар