Свободно време

Стартира „Кулинарна надпревара“

Кулинарният маратон ще ви срещне с Рудолф, Лорейн, Бил, Джейми и Алекс

25.06.2014г. / 12 15ч.
Михаела Лазарова
Снимка: 24Kitchen

Снимка: 24Kitchen

Лятото ще бъде повече от вълнуващо за тези от вас, които обичат да приготвят кулинарни изненади на близки и приятели. Как? Кулинарната надпревара на 24Kitchen ще ви срещне с петима от любимите ви готвачи – Лорейн, Бил, Джейми, Алекс и наскоро посетилият България, Рудолф.

Всяка събота в 12:00 часа ще бъде излъчен маратон от тематични рецепти на всеки от готвачите, а повторения ще могат да бъдат гледани през седмицата – от 12:45 до 19:00 часа.

Успоредно с ефирния кулинарен маратон, зрителите могат да се включат в едноименното готварско състезание в страницата на канала във фейсбук.

Свързани статии

В „Кулинарна надпревара“ всяка седмица зрителите могат да приготвят някоя от летните рецепти от маратона и да споделят снимка на приготвеното в приложението.

След края на всяка седмица ще бъде избиран победител, а състезанието ще продължи от 5 юли до 1 август. Кулинарният маратон започва с рецепти за предястия, продължава със салати и основни ястия и финишира с десерти.

Така накрая на летния месец зрителите ще могат да си направят лятно меню по техен избор, предложено от любимите им готвачи. Готови, на старта... Кулинарната надпревара започва!

Не пропускайте от 5 юли, в събота, от 12:00 часа по телевизия 24Kitchen.

Коментирай