Всичко за зодиите

Какъв мъфин сте според зодиакалния знак

Фонтан от вкусове

12.09.2014г. / 11 03ч.
Михаела Лазарова
Снимка: thinkstock

Снимка: thinkstock

Обичате ли мъфини? А кой е любимият ви? Следващите забавни редове ще разкрият пред вас какъв вид мъфин сте според месеца и датата на раждане.

Овен – лимонов мъфин

Жената от зодия Овен е светла натура. Тя притежава сила, изобилие от самочувствие, силно независима е и активна във всички аспекти на живота. Към всичко това, тя често успява да покаже и своя темпераменти остри черти на характера. Всичко това събрано, кара мъжете да предпочетат нещо различно, като лимонов мъфин.

Телец – мъфин с шамфъстък

Редица проучвания и класации на световни модни списания показват, че едни от най-красивите жени са родени под знака на зодия Телец, като Меган Фокс, Пенелопе Крус, Ума Търман и други. Жената Телец обича повече от всеки друг зодиакален знак да бъде под светлините на прожекторите.

Тя винаги е мотивирана и успешна, но успява да балансира и никога не претендира че е лидер. Деликатна е и изкусителна, също като вкуса на мъфин с шамфъстък.

Близнаци – мъфин с течен шоколад и ядки

Жените представителки на тази зодия са големи авантюристки и интелектуалки. Те са силни и решителни, а тяхната гъвкавост винаги им помага в сложни ситуации. Но от друга страна са болезнено чувствителни, въпреки това да не личи под иначе строгата им визия.

Техният двойствен характер ги разделя, но и допълва, за да образува нещо наистина уникално като личност, също както шоколадът допълва вкуса на ядките.

Рак – мъфин с шоколад и крем с вкус на мента

Дамите от зодия Рак са срамежливи, на моменти твърде хладни, също като ментата, но и ярки в емоциите и любовта, което напомня за шоколада. Понякога са нестабилни и имат твърде високо его.

Лъв – мъфин с коняк, стафиди и сладко

Представителките на този зодиакален знак са ярки и изключителни жени. В живота винаги са водени от амбиции и гордост. Имат добри маниери, а чарът им е способен да плени всеки мъж, също както горещата комбинация от коняк, стафиди и сладко може да ви плени.

Дева – мъфин с горски плодове

Жената Дева е вярна на своята половинка в любовта. Тя винаги търси симетрията в отношенията. Добре организирана е и планира дългосрочно своите задачи. Нейното излъчване като аромат и цвят напомня много на горски плодове.

Коментирай
0 rate up comment 1 rate down comment
Az ( преди 9 години )
като характеристика ми показва вярно, но не харесвам сладкиши с вкус на лимон...
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
4 rate up comment 1 rate down comment
Яна ( преди 9 години )
хехех, супер:) този, който отговаря за зодията ми е любим :)
отговор Сигнализирай за неуместен коментар