Свободно време

Курсът по готварство на Гордън Рамзи

Модерни рецепти, които са лесни и достъпни за всички вас

09.10.2014г. / 15 25ч.
Михаела Лазарова
Снимка: 24Kitchen

Снимка: 24Kitchen

Искате да можете да изненадате любимите ви хора с вкусни ястия, но не можете да готвите? От 23 октомври, всеки четвъртък от 13:00 часа по телевизия 24 Kitchen Гордън Рамзи ще ви покаже как да се научите да готвите без това да ви струва много усилия.

Гордън е професионален готвач от повече от 20 години. Обучаван е от някои от най-добрите готвачи в света, след което той самият е обучил много други. В тази поредица той ще елиминира цялата сложност на готвенето и ще ни научи да приготвяме невероятни храни с лекота.

Свързани статии

Новата поредица цели да даде на зрителите желанието, самочувствието и вдъхновението, нужни за да започнат да готвят вкъщи. Независимо дали вече обичате готвенето или сега се учите, Гордън ще ви помогне да започнете да готвите с модерни рецепти, които са лесни и достъпни за всички.

Ще съберете огромно количество опит от един от най-добрите готвачи на света, само за десет апетитни епизода. Изпълнен с вкусни рецепти, безценни съвети и хумора на Гордън, сериалът е ултимативният готварски урок от ултимативния готвач.

Не пропускайте!

Коментирай