Всичко за зодиите

Шеф според зодиакалния знак

Шефът Водолей е шеф мечта!

29.10.2014г. / 11 01ч.
Михаела Лазарова
Снимка: thinkstock

Снимка: thinkstock

Всеки има своите специфики на характера, а някои вярват, че до някаква степен те се определят и от зодиакалния знак, под който сме родени.

Споделяме една кратка и забавна характеристика на видовете шефове според зодиака. Вие представител на коя зодия бихте си избрали да ви е началник?

Овен

Шефът Овен е основен двигател на фирмата, която ръководи. Решителен е в сложни ситуации и знае как да реагира, но очаква от своите подчинени и те да имат точна преценка за ситуацията. Той е прям, не търпи мързеливците и иска всичко да се случва максимално бързо и ефективно. Много бързо се ядосва, но и бързо се връща към доброто настроение.

Телец

Шефът Телец е добронамерен и с топло сърце. Оценява тези служители, които всекидневно доказват своите възможности на работното място. Има набито око и най-малкото кръшкане от служебните задължения винаги е забелязано от него. Характерно за Телците е, че ръководят подчинените си по остарели модели.

Близнаци

Близнаците са многофункционални шефове. Те винаги вършат няколко задачи едновременно. Толерантни са към подчинените си, оценяват тези, които са надарени с интелект, тези, които постоянно се опитват да подобрят своите качества и поставят работата на първо място. Шефът Близнак е този, от когото можете да очаквате премия или похвала. Въпреки добротата им, не злоупотребявайте с търпението им.

Рак

Шефът Рак е добър слушател, съветник, много интелигентна и интересна личност. Търпелив е, очаква от подчинените си безрезервна лоялност. Не толерира интриги в колектива, а когато става въпрос за фирмено парти, винаги знае как да организира нещата.

Лъв

Ако вашият шеф е представител на тази зодия, вероятно ви е направило впечатление, че винаги той иска да е прав. Светът винаги се върти около него, винаги излиза победител в ситуации на спор, но пък умее творчески да вдъхнови всички в своето обкръжение. Не понася клеветите и бързо може да загуби доверие в подчинените си.

Дева

Шефът Дева е педантичен и от най-малкото може да се раздразни. Винаги иска да контролира всичко и всички, а прецизността му в работата понякога идва в повече. Бъдете внимателни с такъв шеф!

Коментирай
2 rate up comment 0 rate down comment
Анонимен ( преди 9 години )
От статията излиза, че няма лоши шефове. Верваме ви на писанията ...
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
Свободно време