Свободно време

Драго Симеонов: Ще ям люти чушки, защото #Немеешубе

Водещият обеща да изяде 3 супер люти чушки в подкрепа на Holiday Heroes, ако благотворителната кампания събере 1,000 лв. за една седмица

18.11.2014г. / 15 03ч.
Аз жената
Драго Симеонов: Ще ям люти чушки, защото #Немеешубе

Преди по-малко от две седмици, Holiday Heroes стартира най-новата си инициатива с помощта на свои посланици – предизвикателството #Немеешубе.

С него, част от популярните личности, които застават зад каузата на Празничните герои, помагат да се съберат средства за кампания „Коледа 2014“, като правят нещо наистина забавно.

#Немеешубе стартира с Йоана Драгнева. В своята седмица, с предизвикателството си тя помогна на Празничните герои като събра 1571 лв. Ето защо, сега тя ще трябва да се разходи из София облечена като клоун, както обеща на Holiday Heroes и на всички хора, които подкрепиха предизвикателството.

Миналият четвъртък пък празничните герои обявиха, че Драго Симеонов ще изяде една след друга три люти чушки, ако благотворителната инициатива събере поне 1000 лв. от дарения в рамките на една седмица.

Всеки може да подкрепи инициативата на Holiday Heroes #Немеешубе и да помогне тази Коледа 5000 социално слаби семейства да имат пълна празнична трапеза, като изпрати SMS на DMS номер 17 777 с текст DMS GEROI, чрез PayPal, ePay или банков път.

Коментирай