Свободно време

Какво ви очаква според китайския хороскоп в Годината на дървената овца?

Кой китайски зодиакален знак сте?

02.01.2015г. / 12 57ч.
Илияна Николова
Снимка: Thinkstock

Снимка: Thinkstock

Наближава годината на дървената овца. Очертава се тя да бъде мирна и благополучна година за повечето хора. В световен мащаб се очаква тя да донесе мир, богатство и просперитет.

Официално годината на дървената овца според китайския календар започва на 19 февруари 2015 година и ще продължи до 16 февруари 2016.

Как ще се справите в годината на дървената овца, според китайския си знак, можете да видите в нашия специален годишен хороскоп. Ако все още не знаете към коя китайска зодия се причислявате, можете да проверите това много лесно в китайския зодиак на Az-jenata.bg тук.

Разбира се, 2015-та година ще бъде особено късметлийска и щастлива за родените под знака на Овцата (козата) в китайския календар. Вижте какво точно очаква всяка зодия в годината на дървената овца!

Плъх


За Плъховете 2015-та година ще бъде иновативна и с доста свеж привкус. Възгледите ви за много неща ще се променят през тази година. Помнете, че монетата има две страни и не трябва да прибързвате със заключенията. Обмисляйте в дълбочина, за да вземете най-точните решения.

Кариера: Годината на дървената овца ще бъде доста трескава за Плъховете. Не позволявайте на стреса да се отрази зле на кариерата ви. Именно затова обмисляйте добре решенията и ходовете си.

Финанси: Финансите ще са малко по-свити за Плъховете през следващата година. Не се впускайте в излишни разходи.

Любов: Годината няма да е добра за започване на нова връзка. Има голяма вероятност да развалите вече съществуващи взаимоотношения, ако не сте внимателни.

Здраве: Не пренебрегвайте здравето си през следващата година, тъй като това може да има сериозни последствия.

Семейство: Научете се да се радвате на живота с приятелите и семейството си. Годината ще е благодатна на поводи за сплотяване с близките ви.

Пътуване: Плъховете няма да имат време за почивка тази година. Прогнозират се много ползотворни бизнес пътувания, затова е по-добре да предпочетете тях пред почивката.

Бик


За Биковете 2015-та година ще е доста пълноценна по отношение на любовта, бизнеса, кариерата и финансите. Вашата упоритост ще ви помогне да обърнете нещата в своя полза.

Кариера: Бизнесът ви ще просперира. Биковете са много добри професионалисти и очакват с нетърпение усилията им да бъдат възнаградени.

Финанси: Годината на дървената овца ще бъде много добра за вас в парично отношение.

Любов: Връзките ви ще процъфтяват. Ако нямате партньор – ще си намерите подходящ. Ако сте в дълготрайна връзка, тя ще влезе в нова, още по-положителна фаза.

Здраве: Възможно е да бъдете засегнати от стрес и психически разстройства от пренапрежение. Не забравяйте да вземете мерки срещу тоталното изтощение.

Семейство: Биковете ще бъдат посредници във всички семейни конфликти през тази година, което ще ви натовари емоционално.

Пътуване: Пригответе се – предстоят ви работни пътувания и много ваканции тази година.

Тигър


Дипломатически годината на дървената овца ще е много ползотворна за Тигрите. В много битки ще излезете победители. Цялостно периодът ще бъде много благоприятен за вас.

Кариера: Упоритата ви работа и постоянство ще дадат резултат тази година. Вашите ръководители ще бъдат впечатлени от усилията ви.

Финанси: Отлично парично състояние за Тигрите през 2015-та.

Любов: През тази година е голяма вероятността да встъпите в брак или здрава връзка.

Здраве: Очаква ви здраве и благополучие. Не позволявайте на напрежението да ви застигне.

Семейство: Предстоят ви много семейни събития и партита. Не се намесвайте в семейни конфликти и не взимайте страна.

Пътуване: Тигрите ще пътуват към нови дестинации тази година.

Заек


Китайският хороскоп прогнозира за Зайците, че годината ще бъде рискова в много отношения, но дипломацията и чувството ви за такт ще ви помогнат да избегнете нежелани ситуации на работното място и у дома.

Кариера: Отлични възможности за откриване на нови работни места. Бизнес прогнозите за Заека са много добри тази година.

Финанси: Зайците ще имат добри печалби тази година. Инвестирайте в сигурни планове, само когато имате излишък от парични средства.

Любов: Новите връзки ще процъфтяват, а дълготрайните връзки на семейни начала ще запазят мира.

Здраве: Бъдете внимателни и се пазете от неочаквани инциденти.

Семейство: Семейният живот на Заека през 2015-та ще бъде спокоен и тих.

Пътуване: Не се прогнозират пътувания за Зайците тази година.

Коментирай