Свободно време

Ин-ян тест за личността

Кои са силните и слабите ви страни

22.01.2015г. / 14 43ч.
Михаела Лазарова
Снимка: thinkstock

Снимка: thinkstock

Представяме ви един бърз и цветен тест, който ще разкрие малко повече за самите вас. Пред вас има 6 картинки. Изберете тази, която ви допада най-много и вижте резултата.

Ако изборът ви е светлосин и прасковен ин-ян, то вие сте хладнокръвна и изключително рационална личност. Винаги се стремите да направите света около вас по-добър. Когато имате добри идеи, знаете как да ги представите, така че те да бъдат един добър пример за останалите, които ще ги последват. Почти винаги успявате да контролирате вашите емоции.

Ако изборът ви е жълтозелен ин-ян, вие сте личност, която мисли методично и позитивно, дори когато сте обградени от песимисти. Млади сте по дух, обичате да се забавлявате и търсите баланс и хармония в живота си. Винаги сте готови за нови възможности, които ви помагат да израствате.

Ако изборът ви е прасковен ин-ян с розово, вие сте мъдра и интуитивна личност. В състояние сте да дадете на останалите това, което те са изгубили или нямат. Имате ясни цели, които следвате и се опитвате винаги да подобрите заобикалящия ви свят.

Ако изборът ви е оранжево-черен ин-ян, то вие сте добър комуникатор и можете да общувате с лекота с хора от различни нива. Въпреки това сте малко придирчиви, за това което споделяте с други хора. Знаете как да бъдете съблазнителни и очарователни. Обичате светските събития, блясъка и често разчитате на интуицията си.


Ако изборът вие тъмносин и оранжев ин-ян, то вие сте добре информирана личност, която се справя много добре в света на бизнеса. Вашата визия и излъчване често изглеждат твърде строги, а всъщност хората не предполагат колко добри сте по душа. Любопитни сте към света, обичате да изследвате нови територии, готови сте за приключения и нови добри идеи.

Ако изборът ви е сиворозов ин-ян, вие сте гъвкава личност, която умее да прави компромиси, но в същото време сте много адаптивни. За голяма част от хората около вас, вие сте мистериозна и загадъчна личност. Не се страхувате да споделяте вашите идеали за живот. Свободолюбиви сте и нестандартни в решенията, които взимате.

Снимки и идея: blogthings.com

Свързани статии
Коментирай