Свободно време

Кои животни имат гей наклонности?

Доказано е, че животните правят секс за удоволствие с индивиди от същия пол

06.02.2015г. / 10 31ч.
Илияна Николова
Снимка: pixabay

Снимка: pixabay

Не е тайна, че делфините са приятелски настроени и любящи животни. Но не е тайна и това, че те са склонни да проявяват интимен интерес към индивиди от същия пол.

Хомосексуалните връзки между животните са напълно възможни и никой от себеподобните им не осъжда това. А ние хората все още не можем да свикнем напълно с този вид различие, което също проявяваме.

Природата се оказва доста по-толерантна към хомосексуалността. Там тя не е забранена. Заради интереса към представители на същия пол, стадото няма да те отхвърли!

Защо не вземем пример от животните и не видим кои животински видове са най-склонни да проявяват хомосексуални наклонности?

Пингвини



Пингвините са добре познати сред учените със своите хомосексуални връзки. Когато не се клатушкат заедно по леда, те отглеждат малките пингвинчета заедно. Мъжките пингвини, които няма как да създадат свое поколение, често отглеждат изоставени самотни яйца, чиито майки или са изчезнали, или са загинали по време на лов за риба.

Лъвове



Хомосексуалността при лъвовете е доста често срещана. Лъвовете практикуват този вид връзки, за да укрепят лоялността и верността си един към друг.

Жирафи



Младите мъжки жирафи също са склонни да поглеждат към собствения си пол. Често се случва да се ухажват жирафи от мъжки пол в ранна възраст, преди да срещнат подходяща женска.

Слонове



Полов интерес към същия пол проявяват и слоновете. Правят го и мъжките, и женските слонове. Любовта на слоновете варира в много различни жестове. Тя може да е нежна и закрилническа, но може и да е груба.

Типичните хетеросексуални връзки при слоновете са краткотрайни, докато най-странното е, че има доказателства за това как връзката между два мъжки слона може да трае до смъртта на единия.

Косатки



Размножителният сезон при косатките е доста влиятелен фактор. Мъжките косатки често стават интимно близки с партньори от същия пол. Най-често това се случва през пролетта и есента.

Маймуни

Хората и маймуните си приличат не само заради белезите на еволюцията. При маймуните също се наблюдават хомосексуални връзки, както при нас.

Според проучвания на National Geographic 75% от маймуните бонобо правят секс с индивиди от същия пол, а почти всички бонобо са бисексуални – правят секс за създаване на потомство, но правят и секс за забавление с маймуни от същия пол.

Коали



Установено е, че женските коали в плен проявяват хомосексуални наклонности. Учените не са сигурни защо точно го правят, но те правят хомо секс много повече, отколкото хетеро секс.

Черни лебеди



Подобно на пингвините, черните лебеди също имат гей представители. Те люпят изоставени яйца и отглеждат малките след това като истинско семейство.

Е, след като природата няма нищо против гей браковете и забежките между животните, защо ние хората продължаваме да имаме?

Снимки: pixabay

Коментирай
0 rate up comment 0 rate down comment
Ядосана хетеросексуа ( преди 3 години )
По-голяма глупост не бях чела. Ако две мъжки/женски птици люпят изоставени гнезда, това не означава, че са гей двойка, защото няма сексуална връзка, а и моля, покажете ми два мъжки делфина да го правят и два женски да го правят, ей така снимани в природата!!! Как различавате играта от секса между два женски делфина??? Просто съм много любопитна да разбера... Скоро ще стане по-нормално да правиш секс с обувка, отколкото с противоположния пол, за хората имам предвид, не за животните. Не мърсете с извратените си мозъци природата. Тя е такава каквато е, има учебници по биология!!!
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
4 rate up comment 5 rate down comment
Анонимен ( преди 9 години )
*** е грешка на природата! Няма смисъл да ни я представяте като нещо естествено. Престанете с тази реклама на *** навсякъде е :(
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
2 rate up comment 2 rate down comment
Анонимен ( преди 9 години )
Аман от коментиращи комплексари...
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
7 rate up comment 9 rate down comment
Анонимен ( преди 9 години )
23 rate up comment 7 rate down comment
Мими ( преди 9 години )
Защото животните не правят долнопробни гей-паради!!!
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
18 rate up comment 3 rate down comment
Илиянче, илиянче... ( преди 9 години )
Снимките са много красиви... но нямат нищо общо с текста.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
Здраве и красота
Свободно време