Свободно време

Най-големите секссимволи на Холивуд (галерия)

Някои от тях все още са най-желаните жени

30.04.2015г. / 15 40ч.
Михаела Лазарова
Снимка: facebook

Снимка: facebook

Жените в този списък са били едни от най-желаните за времето си. Някои все още блестят със сексапил и ни учат как да развием и запазим своята женственост.

Вижте кои са най-големите секс символи на Холивуд.

Урсула Андрес

Ако не сте гледали всички филми за Джеймс Бонд, направете го. Невероятната Урсула Андрес е едно от знаменитите момичета на Бонд.

Руси коси, невероятна фигура, снимки на Карибите. Моменти, които може да видите във филмите за Бонд.

София Лорен. Един от най-добрите филмови стриптийзи е изигран от великата София Лорен.

Тя бива забелязана за киното, след като се явява на конкурса Мис Италия. Невероятното й женствено излъчване и сексапил много бързо я правят известна. Днес тя е символ на красота, изтънченост.

Елизабет Тейлър

Нейните сини очи остават в историята на Холивуд като едни от най-красивите. Никога няма да забравим магнетичния поглед на Елизабет Тейлър. Грация, нежност и невероятно секси излъчване и брилянтна игра.

Бриджит Бардо

Една френска перла в класацията на най-сексапилните жени за всички времена. Красотата й вдъхновява музиканти, режисьори. Бардо, както повечето секссимволи, започва кариерата си от света на модата.

Мерилин Монро

Къдрици от платина. Красивата Мерилин научи жените да носят червено червило, да обичат диамантите и винаги, винаги да излъчват женственост. Самата тя бе диамант, модна икона, която днес е вдъхновение за много жени.

Свързани статии

Шарън Стоун. От мига на своята поява в „Първичен инстинкт“ тя се превърна в най-желаната киноактриса и един от най-големите секссимволи.

Стоун започва своята кариера като модел, след това бива забелязана за киното, а звездата й изгрява с „Първичен инстинкт“.

Ким Бейсинджър

Бейсинджър също бива открита най-напред като модел. Интересите й към актьорското майсторство са още от детските й години. На по-късен етап дори посещава курсове, в които усъвършенства своите умения. Участвала е на конкурса Мис Америка, но не печели надпреварата.

Снимки: Facebook

Коментирай
Свободно време