Свободно време

Какво показва първата буква на името ви за вас? (първа част)

Ако името ви започва с буквата „В“, то вие сте общителна личност

20.11.2016г. / 09 57ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Е – Вие сте чувствителна, щедра и романтична личност. В любовта знаете какво търсите и как да го намерите. По душа сте добър човек, но ако някой ви нарани, често търсите отмъщение. Смело посрещате предизвикателствата на живота.

Ж – Търсите идеала във всичко – в работата, любовта. Любимият човек трябва да бъде на същото ниво като вас, за да се задържите с него във връзка. Чувствителни сте, а на моменти и придирчиви. Работата е приоритет в живота ви, поради тази причина ви е трудно да отдадете любов и внимание към близките ви.

З – В любовта се нуждаете от партньор, който да изпълва живота ви с непрестанно щастие. Когато се намирате във връзка сте изключително щедри към половинката си. Внимателни сте в поведението и взаимоотношенията с другите. Вярвате в мечтите си, следвате ги, но сте нетърпеливи. 

Свързани статии

И – За вас може да се каже, че сте изключително любопитни и не спирате да изучавате света около вас. Любимият човек трябва да ви подкрепя не само на духовно ниво, но и финансово. Понякога ви е трудно да комуникирате с околните, може би затова голяма част от взаимоотношенията ви са краткотрайни.

Й – Ако някой може лесно да постигне финансови успехи, то това са хората, чиито имена започват с тази буква. Вие сте мили към другите, романтични, вярвате в любовта. Лесно създавате нови познанства и имате нюх за печелене на пари.

Какво показва първата буква на името ви за вас? (втора част)

Коментирай
2 rate up comment 0 rate down comment
Tia ( преди 6 години )
2 rate up comment 0 rate down comment
Tia ( преди 6 години )
4 rate up comment 3 rate down comment
wildfire ( преди 8 години )
Четете внимателно, сладури, и не задавайте НЕсладурски въпроси : пише част първа.Във втората част, когато бъде публикувана, ще откриете и другите буквички
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
2 rate up comment 1 rate down comment
Деси ( преди 8 години )
Аз съм била много готина, а и мъжа ми (E) също :p
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
4 rate up comment 2 rate down comment
Александър ( преди 8 години )
14 rate up comment 2 rate down comment
К ( преди 8 години )
А, къде са другите буквички... :(
отговор Сигнализирай за неуместен коментар