Свободно време

Един щастлив Свети Валентин в Хилтън София

Очакват ви много романтични изненади

11.02.2016г. / 13 23ч.
Михаела Лазарова
Снимка:  Хилтън София

Снимка: Хилтън София

Когато двама влюбени вечерят на Свети Валентин, тяхната връзка се счита за сериозна. Стъпвайки на тази максима, столичният хотел Хилтън предоставя различни възможности за приятното прекарване на празника на влюбените.

По традиция на 14 февруари всички влюбени си разменят шоколадови бонбони, цветя и подаръци по случай Свети Валентин. Това е Празникът на Купидон и прободените сърца, времето да изразите любов и привързаност по най-романтичния начин.

В деня на влюбените Хилтън София дава предложения за още романтични изненади. Избралите романтичен пакет, ще имат възможност да се насладят на нощувка в двойна стая и валентински неделен брънч на 14 февруари от 12:00 до 15:30 ч. Цената за двама е 250 лв.

Избралите да празнуват в деня на Свети Валентин могат да предпочетат специалния неделен брънч в преобразения ресторант „Сезони“. Той ще започне с чаша искрящо вино за добре дошли, а след това – примамлив бюфет, създаден в чест на празника на любовта. Готвачите на Хилтън са предвидили две карвинг маси – с печена сьомга и ростбиф.

Разбира се, както традицията повелява, ще има и салатен бар, разнообразие от предястия, основни ястия (месни и вегетариански), както и голям избор от десерти: торти, сладкиши, пайове, кремове, шоколадов фонтан с пресни плодове и още изненади от сладкарския екип.

Включена е неограничена консумация на наливна бира Хайнекен, безалкохолни напитки и сокове. Цената е 54 лева на човек. От класическата празнична вечеря можете да се възползвате на 14 февруари от 19 часа, когато в хотел Хилтън ще има вечерен бюфет, вдъхновен от любовта и преливащ от изкусителни предястия, купидонови специалитети като говеждо рагу с черен шоколад, пуешко филе с канела и сушени плодове, паста с морски дарове.

Десертният кът ще бъде истинска притегателна сила за любителите на шоколада и ще ги омагьоса с шоколадов фонтан, профитероли с черен шоколад, шоколадова торта, шоколадов мус, както и шоколадово крем брюле с аромат на джинджифил и шоколадова пана кота. Цената е 65 лева на човек.

Снимка: Хилтън София

Коментирай