Свободно време

Блейк Лайвли и Райън Рейнолдс показаха бебето си за пръв път

Актрисата роди втората си дъщеря само преди 2 месеца

16.12.2016г. / 14 25ч.
Мария Дуковска
Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Райън Рейнолдс изживя своя върховен миг, като получи собствена звезда на Алеята на славата в Холивуд. Канадският актьор съвсем заслужено получи това голямо признание, след като в последните години се превърна в една от най-касовите звезди.

На вълнуващото събитие Райън бе придружен от прекрасната си съпруга Блейк Лайвли и двете им дъщери. За актрисата това е изключителен жест към съпруга ѝ, като се има предвид, че тя роди едва преди два месеца втората им дъщеричка. Но явно този важен момент за Рейнолдс е не по-малко ценен и за Блейк, тъй като тя бе с него през цялото време.

Актрисата подкрепи съпруга си и по още един публичен начин, като написа в профила си в Инстаграм: „Горда е слаба дума, за да опиша как се чувствах днес!“

Няма как да отречем, че Лайвли изглеждаше зашеметяващо в синя рокля, въпреки че роди съвсем наскоро. Разбира се, има какво още да се желае от фигурата ѝ, тъй като тя винаги е била с перфектно тяло, но актрисата се закани само до седмици да влезе в старите си джинси. Повече за диетата на Блейк прочетете тук.

В галерията ни може да разгледате снимки на прекрасното семейство на Райън Рейнолдс и Блейк Лайвли.

Коментирай
Здраве и красота