Свободно време

Жана Бергендорф се подстрига до кожа за новия си клип

Певицата с нов проект и ново начало в личния й живот

30.01.2017г. / 15 23ч.
Мария Дуковска
Снимка: видеоклип "Докрай"

Снимка: видеоклип "Докрай"

Още с премиерата си на 27 януари, „Докрай“, новият проект на Жана Бергендорф, предизвика вълна от коментари в социалните мрежи и медиите със силния емоционален заряд на песента и видеото към нея.

Продуцентите на проекта от Вирджиния Рекърдс са заложили на екип от чуждестранни автори за музиката и аранжимента – Mats Koray Genc, Silje Haavet Golden, Rabih Jaber и Nermin Harambasic, а текстът неслучайно е поверен на Venci Venc’.

„С Венци сме много близки, знаех, че той ще успее да надникне в душата ми и да я облече в думи. Това е текстът, в който разпознавам най-много себе си. И песента, и видеото са мое огледало“, споделя изпълнителката.

Режисурата е дело на Люси Иларионов, а сценарист на видеоклипа е артистът и хореограф Милен Данков. Визуалните метаморфози и различните състояния на Жана във всяка от сцените изразяват преоткриването на собственото ѝ „аз“.

Идеята да подстриже косата си почти до кожа, и то във видеото на „Докрай“, е на самата Жана, която приема драстичната промяна именно като раздяла с миналото и поставяне на ново начало.

Тук може да видите видеоклипа:

Коментирай
2 rate up comment 0 rate down comment
гг ( преди 7 години )
Имаше нужда, тя коса нямаше, имаше само слама.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар