Интимно

5 секс пози за соло изпълнения

Страхотни секс пози за мастурбация

20.02.2017г. / 15 32ч.
Аз жената
Снимка: istock

Снимка: istock

Нямате партньор, но имате нужда от секс? Или пък имате партньор, но обичате да си доставяте удоволствие само както вие си знаете? Тогава сте почитател на мастурбацията! Че кой не е, при положение, че това е начинът да изпитате едни от най-силните оргазми!

За най-добри усещания ще са ви нужни някои специални пози за соло изпълнения в леглото. Ето ги и тях:

Във ваната или в джакузито под течащата вода

Няма начин тази поза да не ви се услади. Легнете удобно във ваната с крака към чучура на душа. Пуснете водата, така че да тече директно към вагината ви. Подпрете крак удобно на ръба на ваната или ги вдигнете на стената около чучура. Затворете очи и се отпуснете. Оставете водата да свърши цялата работа.

Електрическата тройка

Ако си падате по това да включвате играчки в сексуалните си преживявания, вземете си най-добрия вибратор. Изберете такъв, който да може да ви доставя удоволствие вагинално и клиторно. Така ще се включите в една шеметна тройка, която ще ви достави множествени оргазми.

Двойни кръгове

Легнете по гръб, вдигнете краката си нагоре и ги свийте в коленете. Прокарайте едната си ръка откъм гърба, другата отпред. Докоснете с нея клитора, а с тази откъм гърба стимулирайте вагината. Така сами, без помощта на вибратор, ще си доставите двойно удоволствие.


Свързани статии

Въображаемият партньор

Представете си, че сте с любимия си холивудски актьор или музикант. Затворете очи, поставете вибратора си на леглото (добре е да имате такъв, който може да стои изправен) и го пъхнете във вагината си. Така ще имитирате поза ездачка без да имате партньор, но ще изпитате същото удоволствие. Действайте бавно.

Огледалце, огледалце

Застанете пред огледалото. Там ще преоткриете себе си, ще разберете какво ви харесва най-добре, защото ще гледате анатомията си и реакциите си в огледалото.

Снимки: iStock

Коментирай