Свободно време

Анджелина Джоли и Брад Пит си проговориха

Бившите съпрузи се връщат към нормална комуникация

23.03.2017г. / 10 17ч.
Мария Дуковска
Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Анджелина Джоли и Брад Пит са решили да сложат децата си на първо място и да загърбят негативните емоции покрай развода. В резултат на това си решение двамата са започнали отново да разговарят и според източник на „E!News“ даже вече са уредили нещата помежду си.

Преди два месеца двойката нае частен съдия, който да им асистира в процедурата по развода и така да избегнат изтичане на информация в медиите.

Според източника на медията, между двамата вече го няма напрежението, което беше преди няколко месеца, фокусирани са върху бъдещето на децата си и искат най-доброто за тях.

 

Свързани статии

„Брад прекарва повече време с децата. Сега той е добре, грижи се за здравето си, живее чисто. Намира се в добро състояние“, допълва информаторът.

Откакто се случи инцидентът с Мадокс и Пит в самолета, който провокира окончателната раздяла на Брад и Анджелина, двамата разговаряха единствено чрез адвокатите си. Решение, което бе взето от терапевта на децата, но в момента двойката отново е започнала да разговаря помежду си, като темите са само децата и техния график.

Коментирай