Свободно време

Седмичен хороскоп за 19 – 25 юни 2017

Приходи за Телците

19.06.2017г. / 11 06ч.
Михаела Лазарова
Снимка: pexeles

Снимка: pexeles

Лъв

Едва ли ще осъществите първоначалните си планове. Ще се натъкнете на затруднения от субективен характер: липса на разбиране, липса на информация, нежелание за съдействие или директно отхвърляне на идеите ви.

Запазете спокойствие и не се отказвайте. Не сменяйте концепциите, сменете тактиката. Част от хрумванията ви имат нужда от детайлизиране и е по-добре да ги отложите.

Дева

Съществува вероятност за изненади, които може и да не ви харесат. Проявете предпазливост и пестеливост. Финансовото ви положение е сравнително стабилно, но не е изключена възможността за непредвидени разходи, които трябва да преценявате много внимателно.

От друга страна е желателно да намалите контактите и да не сте прекалено доверчиви. Някой ще се опита да ви спретне интрига, която сте в състояние да предотвратите и да се измъкнете от положението преди да е станало напечено.

20 отличителни черти на зодия Везни

Снимка: pexeles

Везни

Ситуациите ще са нееднозначни и на моменти може да ви е трудно да се ориентирате в обстановката и да вземете правилното решение. Следвайте интуицията си и спазвайте правилата. Отстоявайте позициите си без излишни емоции и без проява на капризи. Част от партньорите може да се почувстват засегнати и да се дистанцират. Не е желателно да оставате в изолация, така че бъдете готови да търсите компромисни решения.

Скорпион

Излъчването ви е осезателно и сте особено привлекателни. Едва ли ще се натъкнете на някакви затруднения. Сега може да се справите даже с отложените задачи, трудните казуси, ситуации, в които сте се натъквали на нелогични спънки. Успехите ще ви заредят с оптимизъм. Не са изключени леки недоразумения от личен характер, но ако реагирате подходящо ще ги блокирате още в зародиш.

Коментирай
1 rate up comment 1 rate down comment
Истински ( преди 6 години )
Фалшива и Лъжлива окултна наука!
отговор Сигнализирай за неуместен коментар