Свободно време

Месечен хороскоп за октомври 2017

Везните да внимават с финансите

01.10.2017г. / 10 54ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Istock

Снимка: Istock

Октомври идва с много предизвикателства за всеки зодиакален знак. Като цяло месецът ще бъде спокоен. Какво ви очаква според зодията, вижте в месечния ни хороскоп.

Овен

Едва ли ще имате сериозни проблеми през този месец. Постарайте се да приемате събитията и информацията без излишни емоции и да действате разумно, а не по инерция. Анализирайте проблемите и помислете обективно дали самите вие не сте в основата на случващите се неприятности, дали не си усложнявате живота от прекалени амбиции и самоувереност.

Структурирайте бъдещите си планове, опитайте се да овладеете импулсивните реакции. Изразходвайте енергията си за спорт и други подобни градивни занимания. Деловите отношения може да са леко конфликтни, обмисляйте подробно условията по сделките си. В личен план промени не се очакват.

Телец

Освен упоритост и общителност през този месец ще е полезно да сте и гъвкави и пестеливи в реакциите си. Обмисляйте отговорите си и по-рядко казвайте думата „не“. Давайте възможност на събеседниците ви да изложат тезата си и посрещайте спорните въпроси с усмивка. По този начин ще избегнете конфликтите и ще си осигурите подкрепа. Много по-взривоопасни ще са емоциите, свързани с личния и любовния ви живот.

Не е изключено да ви обсеби идеята за раздяла или развод, но преди да пристъпите към радикални промени е желателно да се усамотите и да помислите за последствията в детайли. Опитайте се да съчетавате личните с професионалните и обществените си интереси. Ще разполагате с време за всичко, стига да подредите правилно приоритетите си. Ще ви е необходима решителност, за да се възползвате максимално от възможностите за напредък.

Женски хороскоп за октомври 2017

Близнаци

Ще впечатлите всички с обмислените си и аргументирани действия. Непривично за вас през този месец сте склонни да действате разумно, целенасочено, рационално и без излишен разход на енергия. Не само ще постигнете целите си, но ще успеете да внесете корекции и в някои стари занимания. Комуникацията ще е активна и за да не си навредите, трябва да се преборите с характерната си бъбривост.

От една страна е важно да не засегнете по някакъв начин събеседниците си, от друга – да не споделяте за себе си информация, която ви прави уязвими. В личен план отношенията ще са хармонични. Ще разполагате с достатъчно свобода за самостоятелни решения, но и с достатъчно съпричастност в сложни моменти. Бъдете искрени, за да получите същото.

Рак

Само и единствено вие можете както да си помогнете, така и да си навредите. Контактите ще са интензивни и ще имате възможност да напреднете в реализацията на повечето си идеи. Спорни ситуации и конфликти няма да липсват, от вас зависи как ще ги разрешите. Ако овладеете емоциите си и мислите за главното, а не за второстепенното крайните резултати ще са във ваша полза.

Професионалните ангажименти ще са сериозни и личните ще останат на заден план. Вдъхновението ви ще е свързано с работата и ни най-малко няма да ви е до приключения. Преценявайте дали да приемете поканите за участие в разни развлекателни мероприятия или да използвате времето за почивка и възстановяване на силите. Финансовото ви положение е стабилно.

Коментирай
Свободно време