Свободно време

4 неща за любовта, които да научим от принц Хари и Меган Маркъл

Като в приказка

01.12.2017г. / 10 00ч.
Илияна Николова
Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Откакто стана ясно, че принц Хари и Меган Маркъл ще се оженят през пролетта, не можем да спрем да се радваме на тяхното влюбено сияние. Очарованието, което излъчват като двойка е повече от романтично.

Във видеото, в което двамата дават първото си официално интервю пред BBC като бъдещо семейство, личи романтичната любов, която ги свързва. Не могат да спрат да държат ръцете си с вплетени пръсти, нито да откъснат поглед един от друг.

За да сте щастливи в любовта като Хари и Меган, вижте какво можете да научите от тяхната връзка.

1. Приятелите ви могат да ви помогнат да откриете любовта.

Може да ви се струва старомодно да отидете на уредена от приятели среща, но кралската двойка не се срамува от това. Хари и Меган споделиха, че са се запознали на среща, подготвена от техни приятели, които ги запознали.

>> Принц Хари и Меган Маркъл ще се женят (видео)

За разлика от романтиката в интернет и сайтовете за запознанства, при които няма общности от познати хора, които да ви дадат обратна връзка за човека, с когото се срещате, приятелите могат да са ви от огромна полза в преценката на човека.

Вземете пример от Хари и Меган и не се сърдете следващия път, когато някой ваш приятел се опитва да ви сватоса. Може да откриете голямата си любов.

2. Хвърлете в коша за боклук списъка си с представите за идеален партньор и перфектна връзка.

Меган е на 36 години, принц Хари е на 33. Ако възрастовата разлика досега е била проблем и спирачка за вас, преосмислете нагласата си. Двойките могат да са щастливи и влюбени независимо колко години ги делят.

Ето така, ако Хари искаше задължително да срещне младо момиче, за което да се ожени, със сигурност сега нямаше да грее от щастие, гледайки Меган до себе си.

3. Поддържайте новата си връзка в тайна.

Личният живот на знаменитостите и кралските особи трудно се пази в тайна. Въпреки това Хари и Меган успяха да запазят връзката си от публичността през първите 5-6 месеца. Според тях това е допринесло да заздрави отношенията им от самото начало, така че да могат да устоят на трудностите и предизвикателствата след това.

Когато сте в тайна връзка, няма външни фактори, които да повлияят на чувствата и мислите ви. Отдавате се на човека до вас безкористно и любовта ви поглъща.

4. Връзката от разстояние е възможна.

В началото на връзката си принц Хари и Меган Маркъл са живели на различни континенти. Меган разказва, че с нейния принц са си обещали да се виждат на всеки две седмици, за да поддържат връзката си здрава. Така чувствата са се задълбочили.

Стара английска мъдрост гласи, че любовта не може да цъфти, когато двойката е разделена от дълго разстояние. У нас също казваме „далече от очите, далече от сърцето“. Кралската двойка обаче доказа обратното.

Коментирай