Свободно време

Трилогията за сестрите Гранвил

02.08.2007г. / 15 54ч.
Аз жената
Трилогията за сестрите Гранвил

Авторката Уна-Мери Паркър е кралски биограф и експерт по всичко, свързано с живота на кралските семейства и аристократичните кръгове в Европа. Завършила връзки с обществеността, тя навлиза в дебрите на журналистиката, където натрупва дългогодишен опит. Книгите й оглавяват всички класации, а продажбите й изравняват рекорда на доказани имена като Сандра Браун и Даниел Стийл. На Острова шеговито отбелязват, че Уна-Мери Паркър е “омъжена за успеха”.

Трилогията за сестрите Гранвил


Първата част на трилогията е Сестрите от рода Гранвил
Петте красиви сестри Гранвил се наслаждават на привилегирован живот в аристократичния Мейфеър. Дъщери на богат банкер, те предизвикват фурор във висшето общество. Но освен да привличат внимание, сестрите стават и повод за скандали, предателства и разводи... Тогава започва Втората световна война и нищо вече няма да бъде същото за семейството, считало се дотогава за недосегаемо.

Втората част – Любовта на сестрите Гранвил
Хенри Гранвил мести семейството си от Лондон, подложен на бомбардировки. Но дори на безопасно разстояние от града животът в семейството тече бурно. Предизвикателствата, пред които са изправени сестрите, ще окажат незаличимо влияние върху семейство Гранвил, а промените, наложени от войната, са много по-страшни, отколкото предполагат.



Книгата “Наследството на сестрите Гранвил” е последната от поредицата

Любов, съперничество, страст, скандали, изневери, романтична невинност... Разтърсващ край на семейната сага!

Коментирай
0 rate up comment 0 rate down comment
Nadia ( преди 11 години )
Iskam da si ia vzema poslednata kniga ot poredicata no pak nikade ne moga da ia namerq. Nqkakvi predlojeniq ili pak da mi ia prodadete? :-)Mersi
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
1 rate up comment 0 rate down comment
a6likata ( преди 11 години )
аз прочетох книгите и то само за няколко дена. трилогията е много интересна и наистина заслужава да бъде прочетена. ако Ви се чете нещо оригинално със сигурност трябва да прочетете и поредицата, гарантирам че няма да съжалявате.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
0 rate up comment 1 rate down comment
taina ( преди 11 години )
пфуууууууууне ми се четеееееееееее
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
Свободно време