Свободно време

Няма втори шанс – Харлан Коубън

08.02.2008г. / 13 15ч.
Аз жената
Няма втори шанс – Харлан Коубън

Харлан Коубън е съвременният майстор на привидно изкривената действителност, който те подмамва още от първата страница, за да те шокира при прочита на последната.
Дан Браун

Харлан Коубън (“Господари на нощта”, “Не казвай на никого”, Само един поглед”, “Под прикритие”, “Погрешен удар”, “Гората”) е лауреат на литературните награди за криминални книги “Едгар”, “Шеймъс” и “Антъни” – първият автор в историята, спечелил и трите. Неговите романи са преведени на повечето езици и се радват на огромна популярност в цял свят.

Пластичният хирург Марк Сейдман се събужда една сутрин в болница тежко ранен и научава, че жена му е застреляна и мъртва, а двегодишната му дъщеричка Тара е отвлечена. Марк издирва детето си през цялата следваща година, като се люлее между надеждата и отчаянието. В това трудно дело му помагат най-добрият му приятел, който е и негов адвокат, бивша интимна приятелка, която е и бивша агентка на ФБР, и дует от полицай и федерален агент, които първоначално подозират Марк в организирането на отвличането и исканията за откуп. Енергичното повествование отнася читателя като приливна вълна и доказва за пореден път, че Коубън води класацията на съвременните автори на трилъри.
Очаквайте на 12. II. 2008 г. ИК “Колибри”

За любовта и сянката - Исабел Алиенде

Коментирай