Свободно време

Перфектна романтична история в стил Софи Кинсела

19.01.2010г. / 13 56ч.
Аз жената
Перфектна романтична история в стил Софи Кинсела

Когато някой ти е разбил сърцето, има само едно място, където можеш да избягаш...

\n

На сватбата на най-добрата си приятелка Анджела хваща годеника си в изневяра. Тя напуска Лондон и се качва на първия самолет за Ню Йорк, все още облечена в шаферската си рокля и с шикозните си обувки Кристиан Лубутен. Паспортът е единственият й багаж.
И нейното нюйоркско приключение започва...

\n

Анджела Кларк се влюбва в най-невероятния град на света. Градът, в който можеш да намериш вълнуващ секс, готини приятели, страхотни места за пазаруване, нощни клубове, диви купони. И е идеалното място за започване на нова кариера – известна редакторка й възлага да пише за преживяванията си в свой собствен блог (Кари Брадшоу, изяж си ушите от яд!). Но едно е да разказваш за шопинг, за лудориите и любовните си авантюри, съвсем друго е да споделяш с целия свят за изневярата на гаджето си, за предателството на приятелите и да признаеш, че отново си влюбена...
... в Ню Йорк
Но дали Анджела ще го предпочете пред родния Лондон?

\n


За авторката:

\n

Линдзи Келк е прописала на шест години, защото прочела всички налични книги в стаята си и решила, че единственият изход от ситуацията е да напише нова. Двайсет и две години по-късно тя вече работи като редактор на детска литература, така че никое друго дете да не бъде принудено да прибягва до такива драстични мерки.
Линдзи Келк е безкрайно влюбена в Ню Йорк, но едва наскоро се е преместила да живее там. “Аз обичам Ню Йорк” е първата й книга от поредицата “Аз обичам...”. Когато не пише, не чете или не се отдава на нездравословни количества телевизия, Линдзи обича да носи обувки, да пазарува обувки и да обсъжда обувките на другите. Харесва й да живее в Ню Йорк, но й липсват английските кексчета, Лондон и пиенето на коктейли с джин и сок от бъз в компанията на приятели.

\n

За книгата
“Забавна книга, абсолютно задължителна за феновете на “Сексът и градът”. Списание Closer

\n

Дебютната книга на британката Линдзи Келк “Аз обичам Ню Йорк” бе обявена от критиката за едно от най-успешните заглавия в жанра чиклит през 2009 г. Модерен и забавен, романът описва типично женския поглед върху отношенията между половете. След любовно разочарование главната героиня се озовава в Ню Йорк, където открива всичко необходимо, за да се върне щастието на едно момиче – стилни магазини, козметични салони от най-висок клас, шумна компания, истинска приятелка и интересни мъже.

\n

“Аз обичам Ню Йорк” е първият роман от поредица, в която младата авторка Линдзи Келк ще поднесе своите любовни обяснения към други пет града. Втората книга – “Аз обичам Холивуд” – ще излезе в началото на 2010 г. Следва “Аз обичам Париж”.
Официален сайт на “Аз обичам Ню Йорк” – www.iheartnewyork.co.uk
Предупреждение: Тази книга ще ви накара да се качите на следващия самолет за Ню Йорк! И не забравяйте кредитната си карта!

\n

Дата на издаване: 18.01.2010 г.
Брой страници: 316
Меки корици
Корична цена: 10.90 лв.

Коментирай