Свободно време

“Блясък” – роман за три красиви, уверени и успели жени

04.02.2010г. / 11 12ч.
Аз жената
“Блясък” – роман за три красиви, уверени и успели жени

Една жена може да постигне всичко, стига само да го поиска.
Луиз Бегшоу

Луиз Бегшоу е една от най-известните английски писателки. Тя е възпитаничка на Оксфорд, член е на Британската консервативна партия и депутат в палатата на общините. Бегшоу е собственичка на недвижими имоти за милиони в Ню Йорк и организатор на редица благотворителни кампании. Едновременно с това тя е грижовна съпруга и майка на три малки деца.
Луиз Бегшоу несъмнено е блестящ пример за това, че амбициозната жена може наистина да постигне всичко. Тя е едва четиринайсетгодишна, когато пише за в. Ди Таблет, а през 1989 г. получава наградата Млад поет на годината. Луиз Бегшоу е бивш президент на рок обществото в Оксфордския университет. На двадесет и седмия си рожден ден тя започва работа в Сони Мюзик Ентъртеймънт Интернашънъл, където работи с рокендрол групи.
Авторка е на 13 бестселърови романа които са преведени в 10 страни. Адаптирала е книгите си за водещи холивудски филмови студиа. Сред написаните от Бегшоу бестселъри са “Дяволът в теб”, “Нежна завист”, “Родена в понеделник”, “Работещи момичета”, “Когато тя беше лоша”, “Филмът”, “Родена във вторник”, “Непокорни момичета”, “Жена от класа”, “Искри” и др. “Романите й са наситени с действие, героините й са разкошни, а начинът й на писане – достатъчно въздействащ и закачлив, за да издържи на изпитанията на тези ослепителни преуспяващи героини... Допада ми!" – Дейли Мирър.
В родната й Англия името й се нарежда сред тези на най-продаваните и известни писателки. Според авторитетното издание “Мирър” Луиз Бегшоу е британският отговор на Джаки Колинс. По-млада и по-забавна...
Въпреки милионите продадени от романите й екземпляри, Луиз скромно коментира: “Много добре знам за какво мечтаят жените и с книгите си просто им помагам да избягат от действителността, пренасяйки се в света на фантазиите си.”
Красива, интелигентна и успяла, Луиз Бегшоу печели с писателския си талант милиони верни читатели, тръпнещи да потънат в бляскавия свят на неограничените възможности, задкулисните интриги и романтичната любов.

Новият й роман е по-бляскав и по-интригуващ от всичко, което сте чели досега. “Блясък” ни повежда на вълнуващо пътешествие в света на богатството, лукса, приятелството и предателството.
Три жени – красиви, силни и богати. Някога са били най-добри приятелки, а сега – смъртни врагове.
Сали, Джейн и Хайя се запознават в елитно частно училище и стават най-добри приятелки. Животът ги разделя, но години по-късно те се срещат отново. Трите са се превърнали в красиви, уверени и успели жени. Сали е известна дизайнерка, Джейн – финансист от световна величина, а Хайя ръководи процъфтяващ семеен бизнес.
Приятелките решават да участват в съвместен проект. Те създават най-големия и шикозен магазин за луксозни стоки в света – “Блясък”. Не след дълго основателките му се нареждат сред най-богатите и известни бизнес дами. Погълнати от личните си ангажименти, трите жени скоро осъзнават, че управлението на “Блясък” изисква твърда ръка. Магазинът трябва да принадлежи само на една от тях. И всяка смята, че има пълното право да ръководи “Блясък”. Има ли истинско приятелство в света на богатите? Ще могат ли Сали, Джейн и Хайя да разрешат споровете си в името на всичко, което ги свързва?

Излиза на 29.01.2010 г.
обем: 480 стр.
корична цена: 14,95 лв.

* * *

Перфектна романтична история в стил Софи Кинсела
Самоусъвършенстване с "Мъдро сърце" на Джак Корнфийлд
Пореден хит на Луиз Бегшоу
"Жена от класа"

Коментирай