Майчинство

Защитете здравето на вашето дете!

05.02.2012г. / 12 33ч.
Аз жената
Защитете здравето на вашето дете!

За да растат децата здрави и спокойни, те се нуждаят не само от родителска ласка, но и от стабилна опора, гарантираща защита на тяхното здраве.
Денонощна детска поликлиникаВела в София и Пловдив ви протяга ръка и ви предлага новаторско и модерно решение. 24 часа в денонощието, целогодишно децата ви могат да получат професионална доболнична помощ срещу атрактивна месечна абонаментна такса от 35 лева, независимо от броя на децата в семейството.

Децата често боледуват и понякога бързо развиват заболявания, които стигат до усложнения. Безотказният денонощен ритъм на работа на екип от педиатри предотвратява възможността за достигане до такива тежки състояния. За да имате сигурност и да можете да контролирате заболяването, детето ви трябва да бъде преглеждано по-често в хода на болестта от педиатър. Абонаментното обслужване дава възможност за абсолютно неограничен достъп до прегледи, 24 часа в денонощието и достъп до всички необходими лабораторни изследвания, ехография, кардиография и рентген, без те да се заплащат допълнително. По този начин до голяма степен отпада напрежението, несигурността и притеснението от заболяването на детето.

По всяко време може да се направи телефонна консултация или да се посети поликлиниката без притеснение за време в денонощието или заплащането в рамките на платения месец. Освен по основния абонаментен принцип клиниката работи и със свободни платени прегледи на изключително достъпна цена с безплатен 24-часов контрол.

Денонощна детска поликлиника „Вела“ може да се погрижи и за най-малките пациенти като осигурява ежемесечна консултация до навършване на една година – профилактични прегледи и всички необходими контролни измервания на детето, както и консултация на всеки три месеца за възрастта от 1 до 4 години.
Тази доказана система на лечение създава изключително голяма надеждност при проследяване на развитието на децата, тяхното лекуване и дава спокойствие на техните родители. Отговорността към здравето на децата е бъдеще за всички.

Коментирай
0 rate up comment 1 rate down comment
Диана ( преди 11 години )
Вече 2 години и половина сме абонати на тази поликлиника. Много съм доволна и най-важното спокойна за детето си. По всяко време на денонощието мога да се обърна за лекарска помощ, дори и по телефона и знам,че ще ми бъде оказана подкрепа. Благодаря Ви и желая успех!
отговор Сигнализирай за неуместен коментар