Здраве и красота

Да помогнем на организма си през пролетта

23.04.2010г. / 17 37ч.
Аз жената
Да помогнем на организма си през пролетта

Днес хората са добре запознати със силата на хранителните добавки. Със забързването на ежедневието и опитите да се постигне повече, се повишават и здравните нужди на тялото. Multi-tabs са на пазара вече 50 години и предлагат на потребителите, загрижени за своето здраве, ежедневната доза витамини и минерали, която ще им помогне да се грижат за своето собствено здраве и за това на любимите си хора.

Продуктите Multi-tabs са насочени към конкретни хранителни нужди и са съобразени с различния начин на живот на потребителите.
Новородените и децата се нуждаят от специфични и разнообразни хранителни добавки, които подпомагат израстването им.
Бременните и кърмещи жени имат специфични нужди, за да могат да подкрепят живота на новороденото.
Multi-tabs осигурява жизненоважните добавки, от които се нуждаят възрастните, за да се справят със заетостта си във всекидневието.
Продуктите Multi-tabs са базирани на най-модерни научни изследвания. Комбинирането на витамини и минерали, въз основа на утвърдени клинични проучвания, отговаря на специфичните нужди на потребителя. Произвеждат се по най-високи фармацевтични стандарти, използвайки оптималните съставки и нива на качество.
Multi-tabs се характеризира с първокачествен вкус, а продуктите не съдържат изкуствени оцветители, консерванти, глутен, лактоза, мляко, млечен протеин или глюкоза.

Производител на Multi-tabs е Ferrosan A/S - международна компания, един от водещите производители на витамини, минерали и хранителни добавки в Северните страни, който е на път да утвърди силни позиции и в Централна и Източна Европа.

Коментирай
2 rate up comment 0 rate down comment
dida ( преди 11 години )
Аз съм против тези добавки.Пролет е и трябва да се използва момента да се консумират пресни плодове и зеленчуци.И престанете вече да рекламирате тези хранителни добавки.Стига вече химия
отговор Сигнализирай за неуместен коментар