Свободно време

Красива софиянка стана "Мис България 2010"

25.04.2010г. / 18 58ч.
Аз жената
Красива софиянка стана "Мис България 2010"

21-годишната брюнетка Ромина Андонова бе коронясана за "Мис България 2010" на пищна церемония, която се състоя на 23 април в столицата. 18 момичета дефилираха в три тура, конкурирайки се коя ще стане най-красивата българка. Но короната, разбира се, е само една и стана притежание на студентката от София - Ромина. Нейни подгласнички в надпреварата станаха пловдивчанките Яна Чинкова и Зорница Стойчева.

Преди да бъде избрана за най-красивата българка 21-годишната брюнетка стана фаворитка на пластичния хирург д-р Ангел Енчев, който и връчи престижната награда „ Мис Симетрия”. Към титлата имаше и ваучер на стойност 5 000 лв. 

Водещи на церемонията бяха актрисата и певица Деси Тенекеджиева и журналистът Драгомир Симеонов. Благотворителната кампания на конкурса тази година е „Да запазим планетата, да живеем здравословно”.

Печално известният исландски вулкан за малко да провали най-интересното дефиле на участничките – това по бански костюми. За щастие, уникалната колекция бански, поръчана специално за участничките в "Мис България" 2010, пристигна в столицата буквално часове преди началото на конкурса, заради проблемите с въздушния трафик.

* * *
Моден бутик отвори Весела Тотева
Прическите в медно русо и огнено червено през 2010-а
Червените чанти – хит за пролет 2010

Коментирай