Козметика и грим

Метални цветове превземат летния маникюр

21.06.2010г. / 13 48ч.
Аз жената
Метални цветове превземат летния маникюр

Всякакви нюанси на металните цветове ще са модерни за маникюра ни през лято 2010. Актуални са блестящите сребърни цветове на ноктите или лъскавите златисти метали. Това показа и филмовият моден хит за сезона - “Сексът и градът 2".
Освен изключителните фешън облекла, които демонстрира в лентата, Ким Катрал или Саманта Джоунс не пропуска за пореден път да ни покаже фанатичната си привързаност към разноцветните принтове. В една от сцените, Саманта е с блестящи червени нокти, всеки от които е украсен с позлатена Луна. В унисон с визията на Абу Даби, маникюрът на актрисата е като блестящо злато, благодарение на лака Golden Lightening Minx.

Сред най-големите фенове на известната марка лак за нокти са световни знаменитости - Лейди ГаГа, Бионсе, Виктория Бекъм, Риана, Кристина Агилера.  Независимо дали са на парти, филмова премиера или концерт, всички те са подвластни на Minx-треската, обхванала целия свят. Една от емблематичните представителки в музикалната индустрия - Фърги от Black Eyed Peas също се довери на марката за снимките на своя музикален проект – сингъла Imma Be Rockin’ That Body. Певицата залага на актуалния в маникюра сребърен цвят, който перфектно допълва футуристичната й визия във видеоклипа към песента.

На снимката: американският модел Ким Кардашиян избира металните цветове за лъскавия си маникюр.

* * *

Тенденции в маникюра пролет-лято 2010
Топ съвети за красив маникюр
Летен маникюр 2010
Декоративен маникюр

Коментирай
0 rate up comment 1 rate down comment
илияна ( преди 11 години )
това са лепенки за маникюр и педикюр!
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
0 rate up comment 1 rate down comment
Lili ( преди 11 години )
0 rate up comment 1 rate down comment
baby girl ( преди 11 години )
ne vijdate li 4e tova e pedikiur?? krakata sa lakirani s metali4eski cvetove, ama koi da vidi, otvorete si malko o4ite...Lili!
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
0 rate up comment 1 rate down comment
mimi ( преди 11 години )