Интимно

Харта на Добрата съпруга

03.08.2010г. / 15 41ч.
Аз жената
Харта на Добрата съпруга

Добрата съпруга винаги оставя Той да стане пръв, да направи кавалерски кафе и да й го поднесе дори и в леглото. В още по-идеалния случай Добрата съпруга дори му позволява да препече филийки и да ги намаже със сладко и добави към кафето. Още по-идеално е, ако Той може да прави и палачинки!

Добрата съпруга се усмихва любящо на съпруга си, дори го дарява с целувка винаги, когато той й носи рози, други красиви цветя, кутия шоколадови бонбони или просто малко подаръче ей така.

Добрата съпруга задължително не отказва на съпруга си покана за вечеря навън, пък дори и тя да е в кварталната кръчма. Е, опитва да настоява това да се случва по-рядко и по-често да я води в по-готини заведения от кварталните.

Добрата съпруга никога не си позволява да развали маникюра си или красивите си ръце с груба домакинска работа и с готовност съдейства на съпруга си да бъде закупена и използвана адекватно техника от типа миялна машина, пералня и подобни. Той, разбира се, се справя с техниката много по добре и затова му се предоставя щедро възможността да го прави!

Добрата съпруга не я боли глава или кръст в момент на сексуални ищения на любимия и дори пристъпва към по-смели искания в интимно отношение,
като настоява да получава достатъчно количество и супер качество изживявания винаги, когато има нужда от това!

Дами, оставаме отворени за дописване на Хартата на Добрата съпруга! Вие сте на ред!

***
Най-скъпите разводи в света
Бракът
Ще подпишете ли брачен договор?

Коментирай
1 rate up comment 1 rate down comment
Lady_VAMP ( преди 11 години )
1.Dobrata supruga vinagi ima plan za deistvie i mil lubovnik, kogato mujat i i e izneveril....2.Dobrata supruga vinagi ima vreme za SPA proceduri, yroci po ezda, tenis, vreme za relax, masaji i e shtasliva, za da moje da bude perfektna za supruga si, koito i bez drugo ne e nikak suvurshen!
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
3 rate up comment 2 rate down comment
Светослав ( преди 11 години )
Добрата съпруга различава фантазиите от действителността. Добрата съпруга не чете *** Харти, с които после да оправдава глупостта си.Добрата съпруга НИКОГА не се оплаква от съпруга си. Тя ЗНАЕ че се е омъжила за най-прекрасния мъж!
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
0 rate up comment 1 rate down comment
Валя ( преди 11 години )
Добрата съпруга винаги поръчва кетъринг,когато ТОЙ е поканил в къщи приятели или роднини.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
0 rate up comment 1 rate down comment
Милена Радева ( преди 11 години )
Добрата съпруга отива на shoping, винаги когато той поиска да се види с приятели. Разбира се той любезно и предоставя златната си кредитна карта:-))
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
2 rate up comment 0 rate down comment
Маги ( преди 11 години )
яко! принтирам си я и му я връчвам! супер сте!!!
отговор Сигнализирай за неуместен коментар