Здраве и красота

Водни упражнения за дупе и крака

07.08.2010г. / 16 24ч.
Мария Дуковска
Водни упражнения за дупе и крака

Водната гимнастика е полезна за тялото и също така е приятно занимание, с което да запълним свободното си време. Водните упражнения могат да се правят както в морето, така и в басейн или язовир. Възползвайте се от почивката край морето и докато се забавлявате, може да изваете тялото си.

Водните упражнения помагат за:
редуциране на мазнините;
изгаряне на калории;
извайва мускулите;
увеличават гъвкавостта;
изглаждат кожата/правят естествен пилинг;
доставят удоволствие!

Предлагаме ви няколко лесни упражнения във вода:

1. Традиционно упражнение, което е много ефективно, е карането на колело. Симулативното колоездене във водата действа изключително добре на бедрените мускули и стяга дупето. Фактът, че го извършваме във водата ни дава преимуществото по-бавно да се изморим и така да се упражним дълго. Ефектът е гарантиран - тонус и добра форма!

2. Тичайте или вървете във водата. Изглежда ви малко глупаво, но всъщност е супер ефективно за фигурата ви. Ако се опитате да тичате във водата, да направите няколко обиколки на басейна, веднага ще усетите водното съпротивление, което масажира тялото и извайва мускулите.

3. Ритайте. Невероятно полезно и стягащо за бедрата ви може да се окаже ритането във вода. Движенията, наподобяващи режеща ножица, влияят добре на краката и дупето, и индиректно стягат коремната област.

Не забравяйте, че прекаленият престой във водата и на слънце може да ви дехидратира. Преди да влезете в басейна за упражнения, изпийте няколко чаши вода.

***
Как да изгорим 100 калории за 15 минути?
Край на целулита
3 лесни начина за стегнато дупе

Коментирай
0 rate up comment 0 rate down comment
sonq ( преди 11 години )
Super! vse si povtarqm, 4e trqbva da zapo4na da hodq na basein...
отговор Сигнализирай за неуместен коментар