Свободно време

81 процента от дамите мечтаят за сватба

30.08.2010г. / 09 18ч.
Аз жената
81 процента от дамите мечтаят за сватба

81% от дамите желаят да имат сериозни взаиомоотношения с противоположния пол. Това показват резултатите от изследване на първия социален клуб за необвързани в България.

Според посочените отговори на членуващите в общността,  необвързаните, свободомислещи и динамични градски хора предпочитат ангажиращите връзки. Това са 15 процента от анкетираните дами, които открито признават, че предпочитат свободата и не искат обвързване.

1/3 от тях са склонни да поддържат неангажираща връзка и да разполагат с повече време и възможности, отколкото да настояват за дългосрочни отношения. И все пак най-висок си остава процентът на дамите, желаещи сериозни взаимоотношения с някой специален човек  - 81%.

Като цяло се наблюдава промяна в общоприетия начин на мислене, че да си “single” означава да си човек с огромен проблем. Увеличава се броят на свободомислещите зрели хора, които не се страхуват да заявят, че предпочитат да изчакат подходящия за себе си човек, а не прибързано да избират партньора си.  Вдига се и възрастовата граница и на мъжете, и на жените, търсещи нови начини да разнообразят социалните си контакти. Статистиката показва, че хората в България все по-често „разчупват” обществените норми и подхождат с  ентусиазъм към различните идеи и подходи за обогатяване на начина си на живот.

Ето и пълните резултати от проучването:
15% жени не искат връзка
81 % жени искат сериозна връзка
32 % жени искат неангажираща връзка

(Проучването е направено сред  членовете на ForwardSingles.com. Процентите надхвърлят 100% , защото членовете са дали повече от един отговор)

***
Организация за перфектното моминско парти
Подаръкът за сватба - един труден избор?

Коментирай