Интимно

5-те топ мъжки фантазии

01.09.2010г. / 16 08ч.
Аз жената
5-те топ мъжки фантазии

Мъжките фантазии са интимното кътче, в което ние, дами, сме основното действащо лице. В еротичните им представи жената изпълнява всяко тяхно желание и удовлетворява най-съкровените им мечти. За някои от тях и сами можем да се досетим, за други... само те могат да кажат. Но все пак, ето кои са 5-те топ мъжки желания:

1. Строгата господарка. Любима мъжка фантазия, в която жената е нежна диктаторка, направляваща сексуалната игра. В тази мъжка мечта, жената прави това, което тя иска и както тя иска. Жената е доминиращият партньор, който определя ритъма. За повечето мъже, това е супер възбуждащо и топ фантазия!

2. Мъжът обича да гледа. Това е нещо, което не бива да забранявате на половинката си, ако не искате да започне да се озърта в чуждите жени. Мъжете обичат с очите, а жените с ушите. Чували сте тази поговорка и тя е абсолютно вярна. Позволете му да ви гледа, докато се събличате бавно и съблазнително. Страстта, която поражда тази гледка у мъжа, е невероятна.

3. Различната жена. Всеки обича разнообразието, особено пък мъжете. Но вместо да изберат друга жена, по-добре вие бъдете различна. Това не означава всяка нощ да се с различна коса, но от време на време да променяте нещо във външния си вид или в поведението си в леглото. Изненадайте го! Така няма и да си помисли за друга жена.

4. Лошото момиче. Мъжете обожават лоши момичета. Затова изиграйте сцена, в която му се хвърляте на врата, драскайки го еротично по гърба. Изберете нова, неочаквана за него поза и го подлудете!

5. Покажете страстта си! Не се свенете да покажете емоциите си в секса. Това му е най-прекрасното. Бъдете искрени и се оставете на мига, емоцията, страстта. Няма по-приятна гледка за мъжа от тази, в която удовлетворява половинката си.

* * *

Направете си тест - Здравословен полов живот ли водиш?
Без заповеди в леглото
5 фатални грешки в леглото
За какво лъжем най-често в секса?
Мръсни думи в леглото спасяват брака

Коментирай
0 rate up comment 0 rate down comment
Лидия ( преди 11 години )
Както стоеше, изведнъж лошото момиче се протегна, докосна екрана,премина през него и достигна до този, който стоеше от другата страна.Скочи рязко върху него и докато той се усети та му залепи една от своите най-горещи и парещи целувки.Очите му се затвориха от удоволствие.Тялото му се отпусна , а нейните ръце бързо започнаха да търсят и галят всеки сантиметър от тялото му.Настъпи миг тишина ,в който тя се опита да поиска разрешение да го докосне,но той вместо отговор започна да я разкопчава дори и там , където нямаше копчета.Огъня разпали и двамата в кратка борба за надмощие, където всеки искаше да вземе повече .Само тишината отговаряше на учестеното им дишане.Изгарящото чувство преливаше от единия в другия и оставаше огнени дири след себе си.Той беше готов да я отблъсне, но усети нещо диво да се надига в него.Предаде се на усещането и тя не закъсня с отговора.вече беше успяла да го повали по гръб...От това става ли украса на торта? Отивам да пея .Довечера ще продължа, а утре сутрин, може и да ...
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
0 rate up comment 0 rate down comment
Лидия ( преди 11 години )
До тук изредих какво е виждането ми.Сега ще кажа че доста рядко се случва съвпад на настроенията.Обикновено веднага чувстваме и този, който не е с най-доброто предразположение дава да се разбере, че вечерта е подарък за другия.Така има моменти, когато удоволствието е за мен, друг път е за отсрещната страна.Но този тип вечери не ми е много удачен- когато е за мен се чувствам с гузна съвест и притеснена , че другия не го иска.Затова и говорех, че идеалния вариант е когато и двамата са в мига.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
0 rate up comment 0 rate down comment
Лидия ( преди 11 години )
Да.С тези въпроси се отваря врата ,която показва, че и най -силните-това са любимите ни, искат мигове, в които да се чувстват покорени от нежност, любов, ласки и доверие.Имам добрата новина- като жена - и аз търся същото.Понякога наистина съм мечтала за силното усещане че наистина си страстно желан. Искрено разбира се-изиграното се чувства.Строга мога да бъда повече на шега - обещавам доста смях ще падне в такава сцена.А що се отнася до гледането- ще остане ли време да гледа, ако наистина се развихрят такива страсти, че дъх да не може да си поеме човек.Различието -любопитно ми е , и трябва да има готовността да жертвам вечерта(за себе си-защото мъжа като види че не му е оправдано очакването накрая минава на познатия коловоз).Но с опита и усилията се оправдават.Може пък втория път да стане по-добре..Лоша и страстна-леле-пак ще трябва да играя себе си-ЛАМЯ.Горкия ми мъж-трябва после да го събирам парче по парче из леглото(майтап)-за това се иска много реално чувство в реално време, по -специално настроение.Имало е и такива моменти...Накратко живата любов в действие.Трябва да бъде забравено тежкото ежедневие и да се потопим в другия свят-този на огъня.Често съм чувствала липсата му.Това ми действа и на мен.Старая се да компенсирам , но не се е получавало истинското.Може би в такива мигове наистина трябва да се помълчи и да се спре.Опита да се постигне на всяка цена , ще доведе до разочарование и у двете страни, защото ще има вкуса на изкуствено .Иначе при попътен вятър-всичко е позволено-няма срамни неща.Важното е да е с любов и взаимно-мигът трябва да е общ.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар