За дома

Лесни ремонти: Уолстикери за дома и офиса

21.09.2010г. / 10 45ч.
Надежда Маринова
Лесни ремонти: Уолстикери за дома и офиса

Принтовете за стена или уолстикери са на мода. С тях лесно, безбоклучно и бързо можете да освежите стаята. Единственото условие е да имате едноцветна стена, боядисана с латекс - в хола, кухнята, детската, спалнята или коридора.

Освен върху стена може да залепите принт върху стъкло – на прозорец, стена, лампа, огледало, шкаф или табла на легло. Всичко зависи от вашето въображение и нюх за естетика.

Цените са от 15 до 50 лв., ако ги поръчате от чужд сайт - малко повече.

Монтажът им е лесен. Избраното място почистете добре от прах и мазнина. Свалете задната част на стикера и залепете. Когато ви омръзне, стикерите за стена се свалят лесно и бързо, а след тях не е необходимо пребоядисване на стената.

Дизайнът и цветовете са разнообразни. Най-предпочитани са цветята и растенията, но има също детски, спортни мотиви, туристически обекти, храна (за кухнята) и др.

Уолстикерите стоят добре и у дома, и в офиса. Няма нужда да използвате услугите на вътрешен дизайнер, принтовете ще направят жилището ви артистично и индивидуално. Домът ви ще се преобрази, ако ги съчетаете сезонно и с друга домашна есенна украса: есенни букети и с нови есенни багри в декупажа.

Традиционна и нетрадиционна есенна украса
Декорация на саксии
Есенни багри в дома
Подобна тема във форума: Тапети или латекс

Коментирай
0 rate up comment 0 rate down comment
Милена ( преди 11 години )
Заинтересувах се от тези стикери за стена, а дали може да ми напишете, къде и в кои магазини мога да ги намеря? Благодаря предварително!
отговор Сигнализирай за неуместен коментар