Здраве и красота

Погледнете света с ново лице!

21.09.2010г. / 12 41ч.
Аз жената
Погледнете света с ново лице!

Ревитализиращата терапия за лице вече е достъпна процедура и за българските пациенти

Поставянето на ботокс и филъри за придобиване на младежко излъчване и зашеметяващ външен вид отдавна е тема номер едно сред жените в Западна Европа. Това е напълно достъпна манипулация, от която се възползват не само холивудските звезди.  В България подобен род процедури са все още недостъпни и митологизирани, а и често не се контролират от лекар, което от своя страна влошава качеството на желания ефект. Затова ние от Medical Dent поканихме водещ специалист по естетична медицина, който ще извършва така желаните разкрасяващи процедури от много жени,  на преференциални цени.

Д-р Ецио Коста е признат експерт и консултант по естетична медицина в Европа. Бил е лектор на много международни конференции и курсове. Автор е на десетки статии и книги за интеграцията на техники по естетична медицина и козметична стоматология в лечението на фациалната  естетика и усмивка.

Дентален център MedicalDent Ви предоставя уникалната възможност да се възползвате от експертните услуги на водещ специалист в областта на ревитализиращата терапия и естетичната медицина на преференциални цени. 

За първи път в България подобен род процедури ще се извършат в дентален център и ние от Medical Dent сме изключително горди, че   може да предоставим на всички наши настоящи и бъдещи пациенти поставяне на ботокс и филъри от водещ европейски специалист и под строгото наблюдение за стерилност и качество, което предлага клиниката.
Защото вече не е достатъчно да имаш красива усмивка, но и красиво лице, с което да гледаш света със самочувствие и без страх към новите предизвикателства на модерното общество.

По време на гостуването си в Medical Dent на 8 и 9 октомври 2010 г., д-р Ецио Коста ще поставя ботокс и филъри на тези от Вас, които си запазят час за посещение на телефон 02/963 07 37.

Център по имплантология и естетична стоматология Medical Dent
гр. София, бул. Джеймс Баучер 114
www.medicaldent.bg

Коментирай
0 rate up comment 0 rate down comment
didi ( преди 11 години )
Ami iska6e mi se da gi ima cenite..,na botox terapiite,,,taka vseki 6te si napravi smetkata..dali moje da si go pozvoli..
отговор Сигнализирай за неуместен коментар